/
/
3 Activitati pentru copilul tau potrivite pentru vremea rece

3 Activitati pentru copilul tau potrivite pentru vremea rece

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Activitati pentru vremea rece
3 Activitati pentru copilul tau potrivite pentru vremea rece

Activitati pentru vremea rece. Daca soarele nu ne mai zambeste sau cel putin nu mai are aceeasi putere, aceasta nu inseamna ca ne izolam in casa si uitam de activitatile fizice si distractive. Desigur, aceasta concluzie este valabila si pentru cei mici.

Plini de energie, micutii au mai multa nevoie de miscare decat adultii. Au nevoie sa execute tot felul de miscari care ii ajuta sa isi descopere corpul, sa stapaneasca spatiul si totodata sa capete incredere in ei insisi. 

Aviatiei Wellness Center va propune trei activitati sportive si educative pentru copii, potrivite si in sezonul rece.

Activitati pentru vremea rece: Lectii de inot 

Pentru copii miscarile necesare inotului sunt native, naturale, tocmai de aceea invatam mai usor sa inotam la varste fragede decat ca adulti. Pentru lectiile de inot, va propunem serviciile Baby Spa, dotate modern si unde micutii sunt lasati in grija celor mai experimentati instructori. 

Baby Spa reprezinta un concept aparte ce vizeaza educatia acvatica pentru copii, incepand de la varste foarte mici. Cursurile la care micutii pot fi inscrisi sunt atat de grup, cat si individuale, dupa preferinta parintilor. Ceea ce face special conceptul Baby Spa este grija pentru copii. Bazilene contin apa la temperatura optima si bine controlata astfel incat corpul copiilor sa functioneze optim, iar dezinfectarea bazinelor nu se realizeaza cu substante ce contin clor, ci printr-o tehnologie blanda si eficienta, care nu afecteaza ochii, pielea sau mucoasele copiilor. Gradul de umiditate din aer este de asemenea foarte bine controlat, astfel incat copiii sa invete sa inoate si sa se distreze in afara oricarui pericol. 

Serviciile de inot sunt completate cu sedinte de masaj si kinetoterapie speciale pentru copii, existand si servicii concepute pentru bebelusi. 

Cursuri de dans pentru copii

La Aviatiei Wellness Center puteti opta pentru cursuri de balet sau de dans sportiv. Cursurile de balet presupun cresterea motricitatii, a fortei si elasticitatii, dar mai ales a echilibrului si a bunei constientizari a corpului. Cei mici dobandesc si informatii privind muzica si sunt antrenati in jocuri special create pentru a le dezvolta capacitatea de atentie, memorare si… miscare. 

Cursurile de dans sportiv includ mai multe stiluri de dans, de la cele latino-americane la cele standard, de salon. Asadar, daca inscrieti micutii la aceste cursuri, ei vor invata sa danseze cha cha cha, jive, rumba, samba, vals lent, vals vienez, tango sportiv, quickstep si asa mai departe. Beneficiile acestor cursuri sunt si mai mari, caci copiii pot intra in lantul competitional, participand la concursuri de dans sportiv.

Cursuri de arte martiale pentru copii – Activitati pentru vremea rece

Sensei Nicolae Stoian, 4 Dan, multiplu campion european, international si national, Branch-Chief in Romania al International Karate Organisation Kyokushinkaikan – ii asteapta pe micuti sa se inscrie la cursurile de arte martiale. Cu o vasta experienta in lucrul cu cei mici, Sensei Nicolae Stoian promite antrenamente care nu vizeaza doar partea fizica, cat si pe cea mentala. Copiii invata sa interactioneze intre ei, sa isi impuna punctul de vedere, sa isi controleze energia si impulsivitatea si sa aiba mai multa incredere in ei. Mai mult decat atat, copiii inscrisi pot trece pragul performantei si pot participa la competitiile specifice acestui sport.  

Expert Aviatiei Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *