Coaching la spa - O experiență minunată și completă!

 

Coaching la Spa

O experienta minunata si completa. Imagineaza-ti! Spa pentru improspatarea simturilor. Coaching pentru o minte luminoasa si optimista. Iti oferim acum aceasta experienta inedita a rasfatului complet: trup, minte, suflet.

Coachingul este o expe­rienta ce iti ofera as­cultare, intelegere si o perspectiva exterioara asupra felului tau de a fi. Iti ofera posibilitatea de a descoperi punctele tale de echilibru. Felul in care poti capata mai multa incredere in tine insati, in felul tau autentic de a fi.

Coaching la spa este o experienta care te ajuta sa iti re­alizezi dorintele mai repede. Mai lin si exact asa cum ti le doresti indeplinite.

Sedintelor de coaching derulate in cadrul unor birouri si locatii business le lipseste caldura si atmosfera nece­sare pentru ca un client sa aiba parte de o experienta completa, sincera si puternica. De obicei, sesiunile astfel tinute au o componenta preponderent cognitiva. Iar orientarea catre latura emotionala si senzoriala a clientului este minima. Se intampla uneori sa ramana doar vagi schite de proiect pe hartie sau in mintea celor doi parten­eri de coaching. Iar aceste ciorne nu se transforma in realitate, tocmai pen­tru ca nu au trecut prin suflet si prin corp.

Coaching la spa. Rasfatul spa, care este in sine Yin, se completeaza in mod natural cu coachingul, care are o esenta Yang. Obiectivul final? Crearea unei armo­nii totale, pentru tine. Feminitatea ta va primi astfel componenta claritatii directiei si a drumului spre dorintele tale. Yin si Yang se intrepatrund in fiecare dintre noi in moduri misteri­oase si permanent dinamice. Femeile complete si realizate pe toate planurile sunt cele care isi accepta ambele laturi. Cea pasiv contemplativa, interiorizata si bucuroasa de senzatii, respectiv cea dinamic exteriorizata spre realizari tangibile, vizibile.

Daca abordam acum subiectul stre­sului si echilibrului personal, putem spune ca o experienta Spa & Coaching este cea potrivita oricand. Pentru ori­ce fel de tip de neliniste.

Agitatia cotidiana poate proveni fie dintr-o nealiniere intre activitatile profesionale si cele personale, dintr-o alocare gresita a starilor proprii pen­tru realizarea unor activitati diverse sau dintr-o nepotrivire intre ceea ce mintea iti spune. Sufletul iti sopteste si senzatiile iti arata.

Coaching la spa. Oricum ar fi, un rasfat Spa & Coa­ching re-echilibreaza toate aceste ni­veluri, de la exterior spre interior, si creeaza o pauza de reflectie in care aceasta reasezare sa aiba loc. Vei reusi sa descoperi „piste” de rezolvare pen­tru problemele care aparent nu aveau cale de iesire. Vei constientiza ca nu este o utopie sa obtii satisfactii in toate capitolele vietii tale. Iar viata familiala si cea profesionala nu se exclud, ci se completeaza reciproc!

Rolul coach-ului va fi de a te insoti in explorarea unor dileme sau dorinte, astfel incat la sfarsitul acestei experi­ente inedite sa capeti o atitudine rela­xata, sa ai incredere in tine insati si sa te deschizi fata de propriile obiective. De asemenea, vei obtine o extra-doza de claritate si echilibru in raportarea la sine.

Pretul difera in functie de Centrul SPA ales.

Pentru oferte personalizate, te rugam sa ne contactezi la adresa: office@despreSpa.ro

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: