Charme d'Orient este un brand de cosmetice profesionale traditionale orientale. El evoca rafinamentul culturii orientale, simbolismul ritualurilor de infrumusetare si gratia feminina. Marca detine o gama completa de produse cosmetice adaptate femeii moderne de la miere depilatoare, uleiuri de masaj, produse de ingrijire cotidiana, pana la tratamentele profesionale faciale si corporale.
Charme d'Orient selectioneaza atent produsele de calitate, fabricate cu fidelitate in traditia artizanala in perfect acord cu reglementarile europene referitoare la produsele de cosmetice.
Ritualurile faciale marca Charme d'Orient sunt adaptate in functie de nevoile clientelor - hidratare, tonifiere, anti-ageing, anti-pete, desensibilizare, matifiere, etc.
Ritualurile corporale traditionale (Ritualul Hammam, Epilarea cu Miere) sau cele adaptate femeilor moderne (bronzarea 100% naturala cu Henna, gomage-ul cu alaun etc) sunt un adevarat rasfat al simturilor.

E-mail: contact@charmedorient.ro


Telefon: 0735 354 853

Adresa web: www.charmedorient.ro

Terapii balneare @ Apollo Balneo

Terapii balneare @ Apollo Wellness Club

Apollo Balneo, Baza de Tratament si Balneofizioterapie va pune la dispozitie personal calificat si dotari performante pentru tratarea unei game variate de afectiuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular si endocrin, ale aparatului genital, digestiv, respirator si renourinar, afectiuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice.

Marea valoare terapeutica a bailor de la Sangeorgiu de Mures consta atat in conditiile climatice oferite de asezarea lor la o altitudine favorabila de 320 m, climatul statiunii fiind sedativ-indiferent nu pune probleme de aclimatizare, cat mai ales in calitatile cu totul deosebite ale apelor sale si ale namolului mineral existent aici.

(mai mult…)

Hammam-ul la Apollo Wellness Club

Hammam-ul la Apollo Wellness Club

Cu totii intampinam momente in care ne simtim obositi dupa o zi de munca si vrem sa evadam dintre problemele de zi cu zi…

… sau momente in care pur si simplu vrem sa ne relaxam!

Apollo Wellness Club dispune de un Centru Spa de 4****, unde se gaseste solutia pentru a combate stresul.

Hammam-ul, sau baia turceasca este o terapie folosita ca metoda de relaxare inca de pe vremea romanilor. Acesta este cunoscut ca fiind un antidot al stresului cotidian care activeaza circulatia sangvina si elibereaza caile respiratorii.

(mai mult…)

TOP