/
/
Centrul Spa de Masaj și Terapii Elisara

Centrul de Masaj și Terapii Elisara

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 1 recenzie)
Centrul de Masaj și Terapii Elisara dorește să vă ofere experiența regăsirii de sine pe cât mai multe niveluri ale ființei. Aceasta este o trăire complexă și firească de care ne-am înstrăinat în ritmul trepidant al vieții cotidiene. Centrul nostru este o oază de liniște și regenerare, chiar dacă ne aflăm în mijlocul Bucureștiului. Amenajarea spațiului este astfel făcută încât să confere sentimentul de intimitate și confort necesar pentru o relaxare cât mai amplă, revigorantă. Masajele și terapiile pe care le oferim îmbină experiența noastră în practica Yoga de peste 20 de ani cu o cunoaștere datorată studiului Ayurvedei – medicina milenară a Indiei și a aromaterapiei, precum și a altor ramuri de medicină alternativă. Au rezultat astfel Masajul Imperial Elisara, un regal care combină diverse tehnici de masaj cu aromaterapia și utilizarea pietrelor calde (https://www.psychologies.ro/echilubru-interior/terapii/masajul-elisara-ca-demers-al-regasirii-de-sine), Ritualul de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice Young Living care se combină foarte frumos cu terapia Bach. Avem în continuare în pregătire noi proceduri complexe care să includă tehnici de yoga, terapii tahionice și aromaterapie și câte altele. Echipa noastră este într-o permanentă perfecționare, urmărind să combine metode cât mai naturale, prietenoase și neinvazive pentru a vă putea oferi o stare de bine care să dureze cât mai mult. Abordarea caldă, de suflet pe care o avem, sperăm să conducă la formarea unei comunități de ființe care au în comun regăsirea de sine autentică. Aceasta conferă posibilitatea de a dărui fiecare dintre noi tot ce avem mai bun celor din jur, ridicând astfel nivelul de conștiință al mediului în care trăim. Vă așteptăm cu drag să primiți ce avem să vă oferim! Sperăm să trăim împreună experiențe autentice care să valorifice tot ce avem mai bun în noi!
Citește mai departe

Servicii

  • Masaj de relaxare
  • Masaj terapeutic
  • Masaj facial
  • Terapii alternative
  • Yoga

Articole publicate de Centrul de Masaj și Terapii Elisara

Experienta de relaxare traita la Elisara, in centrul Bucurestiului
Experienta de relaxare traita la Elisara, in centrul Bucurestiului
Experienta de relaxare traita la Elisara, in centrul Bucurestiului Exista terapeuti care isi doresc un loc al lor, unde sa poata face masaje vin...

Întreabă-ne cu ce te putem ajuta sau programează-te online

(vei fi contactat de recepția acestui centru spa)

IMPORTANT: Dacă ai un eVoucher / eCard despreSpa, completează formularul de AICI.
Formularul de mai jos nu este pentru programări cu eVoucher / eCard Spa.

Prenume *
Număr de telefon *
Email *
Data
Observații *

Noul eVoucher

Dăruiește o experiență SPA cuiva drag, prin noul e-Voucher despreSpa, valabil în toată țara.

Contact

  • Adresa: Str. Luigi Cazzavillan nr. 9A corp B, sector 1, București
  • Telefon: 0746 675 717
  • Website: www.elisara.ro

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *
Rated 5,0 out of 5
februarie 1, 2023

am facut masaj terapeutic pentru dureri de cap si gat. in nici o ora am avut parte de o relaxare totala, am iesit fara dureri si mai ales cu multa buna dispozitie. Am revenit la masaj si voi continua. Cu ajutorul uleiurilor esentiale dar mai cu ajutorul mainilor dibace ale dnei terapeut pot spune ca sunt un alt om ! Multumesc!