CENTRUL SPA DE MASAJ ȘI TERAPII ELISARA

Centrul SPA de Masaj și Terapii Elisara dorește să vă ofere experiența regăsirii de sine pe cât mai multe niveluri ale ființei.

Aceasta este o trăire complexă și firească de care ne-am înstrăinat în ritmul trepidant al vieții cotidiene.

Centrul nostru este o oază de liniște și regenerare, chiar dacă ne aflăm în mijlocul Bucureștiului.

Amenajarea spațiului este astfel făcută încât să confere sentimentul de intimitate și confort necesar pentru o relaxare cât mai amplă, revigorantă.

Masajele și terapiile pe care le oferim îmbină experiența noastră în practica Yoga de peste 20 de ani cu o cunoaștere datorată studiului Ayurvedei – medicina milenară a Indiei și a aromaterapiei, precum și a altor ramuri de medicină alternativă.

Au rezultat astfel Masajul Imperial Elisara, un regal care combină diverse tehnici de masaj cu aromaterapia și utilizarea pietrelor calde (https://www.psychologies.ro/echilubru-interior/terapii/masajul-elisara-ca-demers-al-regasirii-de-sine), Ritualul de sacralizare a ființei prin ungere cu uleiuri biblice Young Living care se combină foarte frumos cu terapia Bach. Avem în continuare în pregătire noi proceduri complexe care să includă tehnici de yoga, terapii tahionice și aromaterapie și câte altele.

Echipa noastră este într-o permanentă perfecționare, urmărind să combine metode cât mai naturale, prietenoase și neinvazive pentru a vă putea oferi o stare de bine care să dureze cât mai mult.

Abordarea caldă, de suflet pe care o avem, sperăm să conducă la formarea unei comunități de ființe care au în comun regăsirea de sine autentică. Aceasta conferă posibilitatea de a dărui fiecare dintre noi tot ce avem mai bun celor din jur, ridicând astfel nivelul de conștiință al mediului în care traim.

Vă așteptăm cu drag să primiți ce avem să vă oferim!

Sperăm să trăim împreună experiențe autentice care să valorifice tot ce avem mai bun în noi!

Adresa: Str. Luigi Cazzavillan nr. 9A corp B, sector 1, București

Telefon: 0746 675 717

Website: www.elisara.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Bosphorus Moments Ritual

Exfolierea corporala cu spuma fina de sapun, imbinata perfect cu manusa Kassa granuloasa, ofera un gomaj in profunzime care are ca rezultat o igiena impecabila, o stare placuta de destindere, o circulatie sangvina stimulata si o piele foarte bine pregatita pentru hidratare.

Aventura incepe intr-un hammam tra­ditional din Maroc, unde veti putea gusta dintr-o delicioasa tentatie ori­entala. Hammamul este o istorie scrisa in piatra, o adevarata calatorie ritu­alica, o imersiune intr-o lume aflata in penumbra. O lume in care contururile se dilueaza in umbre vagi, gestica devine nonsalanta, declansand abandonul si lejeritatea spiritului.

Tagged under: ,

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo