Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Centre Wellness

Cei mai mulți dintre noi trec pragurile centrelor de wellness în căutarea unui moment de răsfăț sau pentru o doză de energie după o zi epuizantă. Dincolo de aceste aspecte, un abonament la un astfel de loc vine la pachet cu o amplă gamă de beneficii atât pentru corp, cât și pentru suflet.

Poti alege intre yoga, pilates, zumba, exercitii de fitness etc. Centrele wellness pot contine si piscine cu hidromasaj, saune, cateva camere destinate relaxarii – dar, de cele mai multe ori, au camere pentru masaj sau alte terapii alternative . In unele cazuri pot sa ofere si tratamente faciale, si servicii de infrumusetare.

Descoperă centre wellness pentru tine

Scapă de stres, anxietate și insomnii

De exemplu, la Aviației Wellness Center vei găsi numeroase terapii, tratamente și chiar antrenamente care te vor ajuta să scapi de una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oamenii: stresul cotidian și toate urmările negative ale acestuia.

Cu siguranță una dintre cele mai bune și mai plăcute metode de a combate efectele unui program încărcat este masajul somatic. În timpul acestui procedeu, toxinele sunt eliminate din corp prin stimularea circulației limfatice, iar nivelul de endorfine va creşte. Tocmai de aceea, masajul somatic poate fi parte a terapiei împotriva anxietăţii. Lipsa de somn, oboseală fizică şi psihică, precum şi dificultăţile de concentrare pot fi combătute sau ameliorate prin ora petrecută în această manieră.

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre centrul wellness de care esti interesat(a):

TOP