Centre Spa Stațiuni Balneare - descoperă factorii naturali de cură

Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Centre Spa Stațiuni Balneare

Atunci cand vine vorba de factori naturali de cura, putem spune ca tara noastra este un loc binecuvantat de natura. Multitudinea de izvoare termale si minerale, lacurile terapeutice, mofetele, salinele, lacurile cu namol natural, plantele de leac sau zonele cu aer ionizat sunt doar cateva exemple de factori naturali de cura care fac ca Romania sa fie o destinatie spa de exceptie. Și ne mândrim cu asta, dar ar trebui să ne bucurăm chiar noi, înainte de alții, de aceste beneficii oferite de centrele din țara noastră.

In tara noastra exista nu mai putin de 70 de statiuni balneoclimaterice si peste 3000 de izvoare termale. Parte dintre vechile complexe balneare au fost deja renovate si, cateva dintre ele au amenajat si un centru spa, langa baza de tratament balnear. 

Izvoarele de ape minerale sunt cautate din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor curative, iar Romania detine aproximativ o treime din izvoarele termale si minerale din Europa.

Descoperă Centre Spa în Stațiuni balneare unde să-ți petreci vacanța

Daca doresti sa petreci o vacanta corp - minte - suflet la un Balneo SPA, beneficiind si de factorii naturali de cura din statiunea respectiva, dand click pe fotografiile de mai jos, vei putea citi mai multe detalii despre centrul spa de care esti interesat(a):

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: