Spa- urile Bacolux din Baile Herculane angajeaza

Dacă vrei să te dezvolți profesional și să faci cariera în industria ospitalității te așteptăm alături de noi! Vei afla astfel și de ce am câștigat premiul „Angajatorul anului” la Romanian TopHotel Awards!

Nu in ultimul rand, aveti sansa de a lucra si de a va petrece timpul liber intr-o statiune deosebit de frumoasa, cu renume european si cu un aer atat de curat, comparabil cu cel din Alpii Francezi!

Sunt disponibile urmatoarele pozitii:

Spa Manager, Receptioner spa, Kineto/fiziokinetoterapeut

Spa Manager

Candidatul ideal trebuie sa poata depasi toate provocarile unei asemenea pozitii intr-o locatie precum Baile Herculane-  statiune balneoclimaterica in curs de refacere.

Cerinte: Studii superioare si experienta de cel putin 3 ani in coordonarea- supervizarea unei echipe de cel putin 5 membri, in orice domeniu. In plus candidatul trebuie sa demonstreze o afinitate pentru conceptul wellness.
Candidatii care indeplinesc aceste conditii plus experienta in domeniul spa, vor fi preferati.

Beneficii: Societatea asigura si pune la dispozitie oportunitati de formare profesionala, perfectionare continua si specializare in domeniul spa- ului pentru candidatii Entry level. Pentru candidatii din afara localitatii/regiunii, se ofera cazare si masa pe perioada contractului.

Contract min 3 ani, perioada de proba 6 luni.

 

Kineto/fiziokinetoterapeuti

Daca esti absolvent si esti in cautarea unui parcurs profesional adecvat, iubesti natura si ti se potriveste un mediu de lucru interactiv, o pozitie intr- unul din Spa- urile BACOLUX iti garanteaza oportunitatea dezvoltarii intr- un  domeniu deosebit de important si actual, cel al starii de bine si al obiceiurilor care asigura o viata sanatoasa.

Calificari cerute: kinetoterapeut/fiziokinetoterapeut sau terapii spa, orice nivel de experienta. Se asigura in-house training. De asemenea, orice tip de contract se poate discuta, full time sau colaboratori.

 

Receptioner Spa

Daca zambetul este emblema ta, esti o persoană deschisă, îti place să comunici cu oamenii, să-i asculti și să le oferi ajutorul, ai aproape asigurat un loc de munca in frumoasa statiune Baile Herculane! O bună capacitate de adaptare în diferite situații, o atitudine pozitivă, deschiderea pentru a te perfecționa în fiecare zi, iti vor aduce aprecierea si promovarea in echipa noastra. Cei mai multi Spa Manageri, si- au inceput cariera pornind de la receptie!

Cerinte: Sa aiba cel putin studii liceale finalizate cu Bacalaureat, orice domeniu umanist. Sa aiba un aspect placut, capabil sa reprezinte domeniul wellnessului prin atitudine si prezenta.

Sunteti asteptati cu drag in echipa!

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo