Ofera Cadou Cursul Anti-Aging Live

 Surprinde-ți prietena cu un cadou inedit si foarte util: învață un sistem 100% natural prin care îsi remodelează fața, îsi întărește musculatura facială  și întinerește:
 • Participă pe parcursul celor 3 săptămâni la 6 cursuri LIVE de aproximativ 30-45 minute fiecare, în care învață tot ce trebuie să facă ca să-si atenueze ridurile existente și să-si recapete tonicitatea musculaturii faciale. 
 • Învață să-si facă o cura anti-aging de 3 săptămâni pe care să o repete doar de 2 ori / an, câte 20 minute în fiecare dimineață și seară. 
 • Teme săptămânale – exersează ceea ce învață si are certitudinea că le execută corect pentru că Ana îi va verifica fiecare mișcare. Temele o vor motiva să facă aceste exerciții, îi vor intra în rutina zilnică și la final va fi foarte mulțumită de rezultat ori de cate ori se va uita în oglindă
 • Are acces, alături de celelalte participante la Grupul privat de Facebook (grup restrans, maxim 20 de persoane) – care va fi cel mai puternic grup de suport pentru ea!

 BONUS Curs Anti-Aging:

 • chiar la începutul cursului va avea o sesiune individuală cu Ana. Îi va determina tipul de ten și tonusul mușchilor de la nivelul feței. Îi va personaliza programul (produse cosmetice și exerciții), astfel încât să obțină efecte maxime în cele 3 săptămâni de Cura anti-aging.
 • În plus, rămâne cu o rutină de îngrijire facială personalizată și corectă, recomandată de un specialist. Va ști ce ingrediente cosmetice anti-aging îi sunt recomandate și ce produse anti-aging să folosească pe termen lung.

  Dupa plasarea comenzii, vei primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata.


  Persoane fizicePersoane juridice


  Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile.

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: