Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

CABINET MEDICINĂ ALTERNATIVĂ

Te invitam sa experimentezi beneficiile aduse de medicina alternativa in cabinetele partenerilor nostri. Exista o gama larga de afectiuni ce pot fi tratate prin medicina chineza sau prin tratamente naturiste precum acupunctura, moxibustia, homeopatia sau cu ajutorul plantelor medicinale. Cum ți se pare? Ești interesat/ă?

Cabinet medicină alternativă - Fitoterapia - Terapia cu plante presupune tratarea bolilor sau ameliorarea lor cu ajutorul plantelor. Categoria bolilor ce pot fi tratate cu plante este foarte mare, mergand de la afectiunile legate de digestie, pana la insomnie sau boli nervoase. Strabunii nostri acordau o insemnatate deosebita plantelor si proprietatilor acestora, ele fiind singurul lor medicament. Astazi, plantele sunt folosite preventiv, fitoterapia avand numerosi adepti in lumea intreaga.
In fitoterapie, plantele nu sunt folosite integral. In functie de planta, se pastreaza doar radacina, frunzele, tulpinile, florile, fructele, semintele sau coaja. Fara sa ne dam seama, folosim fitoterapia deseori – un ceai de tei inainte de culcare, o crema de arnica pe un hematom, bomboane de eucalipt pentru a calma tusea sau capsule de ginseng pentru a trata oboseala.

Descoperă serviciile unui cabinet de medicină alternativă

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre cabinetul de care esti interesat(a) și care îți poate oferi tratamentul de care ai nevoie și care ți se potrivește:

TOP