/
/
Vacanța nu s-a terminat la Băile Herculane!

Vacanța nu s-a terminat la Băile Herculane!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Vacanța nu s-a terminat la Băile Herculane!

Vacanța nu s-a terminat la Băile Herculane! – Vacanță, relaxare sau tratament? Care este nevoia ta cea mai mare în această perioadă? In statiunea Băile Herculane o să le poți avea pe toate acestea, plus un strop de cultură și istorie milenară!          

Chiar dacă vara e pe sfârșite, vacanța poate să continue în deplină siguranță. Prin urmare, dacă iți dorești să întâmpini toamna cu un sistem imunitar bine pus la punct, optează pentru pachetul VACANȚĂ ALL INCLUSIVE & TRATAMENT BALNEO LA HERCULANE de la Afrodita Resort & Spa. Este important să investești în starea ta fizică și psihică, tocmai de aceea un pachet de acest gen, care cuprinde elementele cheie unui sejur de sănătate, este exact ceea ce ai nevoie.

Medici specialiști care să te îndrume, resurse naturale valorificate prin tehnologii și aparatură performantă, de confort și liniște cât încape. Vei avea parte de toate acestea dacă alegi această ofertă de minim 7 nopți de cazare cu servicii de masă all inclusive și tratament balnear, cu 3 terapii pe zi prescrise de către medicul specialist.

Vacanța nu s-a terminat la Băile Herculane! Știi deja că beneficiile apelor de la Băile Herculane sunt nenumărate, nu-i așa?

Pe lângă combaterea stresului, ele mai tratează afecțiuni reumatice – degenerative, afecțiunile respiratorii și ginecologice, cât și diabetul zaharat ( 15 minute petrecute în baia sulfuroasă scad glicemia). Ingerată, apa sulfuroasă îi poate ajuta pe cei supraponderali să scadă în greutate și tratează afecțiunile gastrice ( funcționează în cazul gastritelor hipoacide – apa are efect coleretic și elimină ce e în surplus), stimulează colecistul leneș și ajută bila să funcționeze mai bine. Aplicată local, acestea tratează afecțiunile oftalmologice precum conjunctivitele și blefaritele, cât și pe cele dermatologice precum psoriazisul.

Oferta completă o găsești aici: https://www.afroditaresort.ro/oferte//.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *