/
/
Te doare stomacul? Încearcă o cură cu apă sulfuroasă

Te doare stomacul? Încearcă o cură cu apă sulfuroasă

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Te doare stomacul? Încearcă o cură cu apă sulfuroasă
Te doare stomacul? Încearcă o cură cu apă sulfuroasă

Te doare stomacul? Încearcă o cură balneo cu apă sulfuroasă – Mâncăm haotic. Uneori, prea mult, alteori deloc. Facem alegeri alimentare neinspirate, care alături de ritmul de viață agitat și stresant ne fac să ne alegem cu afecțiuni digestive de toate felurile. De la gastrite la ulcere și chiar boli și mai grave. Înainte să apelezi la artileria grea, consultă-te cu specialiștii gastroenterologi și ia în calcul și tratamentele cu ape minerale sulfuroase. România are resurse naturale extraordinare la acest capitol.

Suntem înconjurați de locuri minunate, de ape binefăcătoare cu rezultate spectaculoase în cazul multor afecțiuni. Un exemplu concret? Băile Herculane. Nu mai e niciun secret: apa de aici vindecă și ne face bine!

Crenoterapia sau terapia hidrominerală prin ingestie este inclusă în ofertele de tratament ale hotelurile Bacolux din Băile Herculane. Tot ce contează este să ai un diagnostic corect al afecțiunii de care suferi și apoi să apelezi la părerea medicului balneolog.

„Terapia hidrominerală prin ingestie este recomandată în afecțiunile tubului digestiv, respectiv în gastroduodenite cronice, ulcer gastric și duodenal cronic, stomac operat, diaree, constipații, dar și în unele afecțiuni hepatice și ale căilor biliare cronice”, ne explică dr. Otilia Oprișan, medic balneolog la Afrodita Resort & Spa Băile Herculane.

Te doare stomacul? Încearcă o cură cu apă sulfuroasă. Cum funcționează?

Ușor și sigur. Trebuie să știi că, apele minerale administrate în cură internă nu funcționează în priză unică, ci au au nevoie de continuitate. Efectul benefic apare după o administrare de 20-30 zile.

Cum și cât bei?

Medicul este cel care îți comunică toate detaliile: atât cantitatea de apă pe care e nevoie să o bei, cât și ritmul și izvorul cel mai indicat. Vei vedea și vei simți schimbările pozitive pe care le generează apa în corpul tău. Apele minerale influențează mai întâi funcțiile aparatului digestiv și, după ce se rebsorb, influențează metabolismul hidroelectrolitic și aparatul urinar.

Care sunt efectele terapeutice concrete ale apelor minerale sulfuroase?

1. Sulful absorbit pe cale digestivă stimulează procesele metabolice- enzimatice din epiteliul gastrointestinal;

2. Efect coleretic și colagog asupra ficatului și căilor biliare;

3. Determină scăderea glicemiei;

4. Stimulează secreția gastrică și peristaltică intestinală.

Ce zici? Ești dispus să încerci? Aruncă o privire pe www.afroditaresort.ro și hai să te vindeci cu apă sulfuroasă de Herculane.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *