/
/
Relaxare în mijlocul naturii la Șugaș Băi

Relaxare în mijlocul naturii la Șugaș Băi

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Relaxare în mijlocul naturii la Șugaș Băi
Relaxare în mijlocul naturii la Șugaș Băi

Relaxare în mijlocul naturii la Șugaș Băi – Adăpostită de crestele Munților Baraolt, scăldată de ape minerale și binecuvântată cu un peisaj mirific, stațiunea Şugaş Băi este o adevărată oază de linişte şi de relaxare. Și asta nu e tot, deoarece ea are potențial și pentru multe atracții turistice și de agrement.


La numai 8 km de orașul Sfântul Gheorghe, stațiunea Şugaş Băi este o destinație turistică pentru toate anotimpurile.

Și iarna, și vara

Aflată la o altitudine de 747 de metri, stațiunea este o destinație turistică excelentă în orice anotimp. Parcul de aventură, centrul de tratament, terenul de minigolf, peretele de escaladă și centrul de agrement sunt ofertele pentru sezonul cald, iar iarna, cele două pârtii de schi cu telescaun şi nocturnă, la care se adaugă, desigur, centrul de tratament vor oferi vizitatorilor clipe magice.

Drumeții de neuitat

Şugaş Băi este un loc minunat și pentru pasionații de drumeție, alergători, bicicliști, excursioniști și pentru iubitorii de ape minerale. De ce spunem asta? Pentru că stațiunea este bogată în ape minerale, și în plus are și o mofetă, a cărei clădire a fost construită în 1894. Acesta este folosită pentru tratarea bolilor cardiovasculare.
Izvoarele de apă mineral din Șugaș Băi sunt bogate în fier (deloc puține), dintre care cele mai populare sunt izvorul Erzsébet și izvorul Jenő, dar și în sulf, așa cum este izvorul Szemvíz. Apa bogată în sulf a fost folosită în medicina populară tradițională (sub formă de comprese) pentru calmarea afecțiunilor ochilor.

Relaxare în mijlocul naturii

Dacă îți dorești să încerci efectele benefice ale mofetei, ale izvoarelor de apă minerală și ale unui mediu natural curat, poți alege stațiunea Șugaș Băi. Dar nu uita de parcul de aventură, panoul de escaladă, pârtiile de schi, terenul de tenis și minigolf, de centrul spa sau de numeroasele trasee pentru drumeții și pentru mountain-bike, excelent marcate în jurul stațiunii, toate fiind alegeri perfecte pentru o zi cu multă mișcare, care aduce sănătate fizică și relaxare psihică.
Șugaș SPA e un loc aparte, situat în mijlocul pădurii, dar unde poți avea parte de relaxare pe cinste în saună, la baia cu aburi, în bazinele cu apă caldă sau rece, dar şi de mişcare în sala de fitness.

Centrul de tratament, locul în care te simți răsfățat

Pe lângă activitățile în natură, te poți bucura de experiența spa și de tratamentele balneo. Pachetul de tratament include: hidromasaj cu apă minerală, saună și patul de masaj cu pietre de jad. Fiecare tratament durează 20 de minute, iar durata unui pachet de tratamente este de 60 de minute. Ține cont că tratamentele se fac pe bază de programare, între orele 11:00 și 19:00. Mai multe detalii despre prețuri găsești aici.

Atracții sportive

Cei care nu doresc doar să se relaxeze sau să facă sport, trebuie să știe că pot folosi terenurile de tenis și de minigolf, iar dependenții de adrenalină pot încerca parcul de aventură sau peretele de escaladă, cu 11 culoare, amplasat în aer liber. Evident, sub supravegherea personalului calificat. Centrul de agrement este deschis de marți până vineri, între orele 15:00 și 21:00, iar în weekend, între orele 11:00 și 21:00.

De acum știi unde să faci următoarea rezervare. Noi te așteptăm cu drag!

Pentru mai multe informații, accesează site-ul https://visitcovasna.com/.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *