/
/
Puterea apelor cu sulf în lupta cu noul coronavirus

Puterea apelor cu sulf în lupta cu noul coronavirus

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Puterea apelor cu sulf în lupta cu noul coronavirus
Puterea apelor cu sulf în lupta cu noul coronavirus

Puterea apelor cu sulf în lupta cu noul coronavirus. Lupta cu pandemia de coronavirus este dusă de fiecare dintre noi, în fiecare zi. Și chiar dacă nu ne confruntăm personal cu acest nou virus, suntem afectați de efectele acestuia atât pe plan emoțional, cât și profesional.

Ce faci daca te confrunți direct cu această boală? Îi ții piept cu toată forța ta, pentru că poți s-o învingi! Apoi, după ce o depășești, iți întărești organismul cu ajutorul apelor sulfuroase de la Băile Herculane.

Apele sulfuroase vindecă și în prezent extrem de multe boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminându-se prin piele, intestin și rinichi.

Datorită temperaturii ridicate (38-60ºC), apa cu sulf de la Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice – degenerative, afecțiuni respiratorii și ginecologice.  Ele se pot folosi ca băi normale ( se stă în bazinul cu apă caldă timp de 15 minute), dar pot fi și ingerate.

Puterea apelor cu sulf. Ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

Crenoterapia, sau cura internă cu sulf de la Afrodita Resort&Spa scade glicemia, fiind indicată în special persoanelor cu diabet. Aceasta ajută supraponderalii să scadă în greutate și reglează afecțiunile gastrice. Ingerată, apa cu sulf are un efect coleretic și elimină surplusul acumulat; ajută colecistul leneș, bila funcționează mai bine. 

Apele minerale se folosesc și sub formă de aerosoli!

Aceștia oferă rezultate remarcabile în bolile aparatului respirator precum astmul bronșic, sau pentru tratarea bolilor O.R.L.: sinuzite cronice, rinosinuzite alergice în afara puseelor.

Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort & Spa de la Băile Herculane este alimentat în zonă pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apă termală minerală, concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele. Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa-ul dispune de:

– Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri);

– Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase;

– Aparatură de electroterapie și alte facilitați pentru terapii;

– Spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere.

Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul centrului, în urma unei consultații de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongații, băi galvanice, duș subacval, împachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație.

www.afroditaresort.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *