/
/
Ne facem bine la Băile Herculane

Ne facem bine la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ne facem bine la Băile Herculane cu tratamente balneare individuale, în siguranță!
Ne facem bine la Băile Herculane cu tratamente balneare individuale, în siguranță!

Ne facem bine la Băile Herculane – Traversăm o perioadă delicată în care trebuie să fim cu toții vigilenți. O perioadă în care nu trebuie să lăsăm garda jos, pentru a putea trece cu bine de toate provocările acestei pandemii.

Însă cum stresul este la cote maxime pentru mulți dintre noi, relaxarea este imperios necesară zilele acestea. Cum poți face acest lucru dacă lucrezi de acasă, unde nu reușești să te deconectezi nicio secundă? Evadezi într-o stațiune montană. Dar nu una oarecare, ci într-un loc în care se respectă cu strictețe toate normele sanitare în vigoare.

Un astfel de loc este stațiunea Băile Herculane. Unde cele mai de preț atuuri ale zonei în materie de tratament balnear sunt hidrotermoterapiile, băile cu sulf, infuziile de plante, dușurile subacvatice, băile galvanice precum și împachetările cu termogel, drenajul limfatic și elongațiile. Prin urmare, poți petrece aici o mini vacanță balneo în care relaxarea este garantată. Bonus, te și tratezi în caz de nevoie.

Te confrunți cu probleme ORL? Află că factorii terapeutici ai zonei sunt naturali și constau într-un bioclimat sedativ de curățare. Aerul respirat aici este ionizat, comparabil cu cei din Alpii Elvețieni. Deci să nu te de mire că în doar câteva zile, căile tale respiratorii funcționează la cote maxime. Nici băile cu sulf nu sunt mai prejos. Ele tratează cu succes afecțiunile ORL, fără a mai fi nevoie de tratament medicamentos.

La Afrodita Resort se știe că suntem diferiți. Tocmai de aceea toate tratamentele balneare sunt personalizate de către medicul locației, în urma unei consultații de specialitate. Pentru a evita contactul cu alți clienți, acestea se desfășoară individual, în siguranță. În acest fel poți să te bucuri de toate beneficiile terapiei, dar mai ales să te relaxezi.

Ne facem bine la Băile Herculane. Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa-ul Afrodita Resort dispune de:

  • Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri);
  • Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase;
  • Aparatură de electroterapie și alte facilitați pentru terapii, de ultimă generație;

E bine de știut că:

  • Oaspeții care achiziționează pachete tratament balnear vor trebui să prezinte o trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate;
  • Pentru elongații este necesar să prezentați un RMN și rezultatul unui examen neurologic.

www.afroditaresort.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *