/
/
Încă mai poți face baie în Lacul Ursu din Sovata!

Încă mai poți face baie în Lacul Ursu din Sovata!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Încă mai poți face baie în Lacul Ursu din Sovata!
Încă mai poți face baie în Lacul Ursu din Sovata!

Încă mai poți face baie în Lacul Ursu din Sovata! – Fără pauze de îmbăiere în Lacul Ursu! Începând de astăzi, vă puteți bucura de toate beneficiile lui în intervalul 11.00-17.00. În funcție de condițiile meteorologice, acesta  își așteaptă vizitatorii până la mijlocul lunii septembrie.

Chiar dacă toamna începe să își intre în drepturi, apa Lacului Ursu este potrivită în continuare pentru bălăceală. Cum soarele încă mai arde puternic, aceasta are în continuare o temperatură numai bună de scăldat.

Lacul Ursu este cel mai mare lac sărat helioterm din Europa. El și-a primit numele datorită formei sale de piele întinsă de urs.  Apa lui este o adevărată sursă de sănătate. Fenomenul de heliotermie a apărut grație scurgerii continue în lac a unui pârâu și a precipitațiilor, care au format peste apa sărată un strat protector de apă dulce, creând efect de seră, și astfel, asigurând încălzirea straturilor de apă sărată din adâncime. Efectele terapeutice ale apei și nămolului din lac sunt binecunoscute, acestea fiind esența tratamentelor în cazul unor afecțiuni reumatismale, dermatologice, ginecologice sau în cazul îmbolnăvirilor căilor respiratorii.

Apa și nămolul din Lacul Ursu au concentrații foarte ridicate de sare, de aceea efectele asupra pielii sunt rapide, intense și de durată. Asistăm la binefaceri locale – mecanice, termice și chimice, dar mai ales efecte la distanță: detoxifierea profundă a țesuturilor și a organelor interne.

Pentru oferte sau informații despre tratamente accesați www.ensanahotels.com/ro.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *