/
/
Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Află de ce!

Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Află de ce!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Află de ce!
Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Află de ce!

Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Află de ce! – Cu bune și mai puțin bune, a mai trecut un an. Toate veștile din jurul nostru ne creează tensiune și incertitudine în viața noastră. În plus, multele angajamente zilnice adaugă o altă doză de stres și astfel, devine practic imposibil să ne relaxăm. De aceea, după un an intens de muncă și mult stres trebuie să ne odihnim și să încetinim ritmul frenetic al vieții de zi cu zi, pentru a ne putea bucura de mult dorita stare de bine.

Avem vești bune pentru tine! La Afrodita Resort&SPA și Diana Resort ne pregătim să începem anul în forță, cu mult entuziasm și oferte de terapii wellness spa atractive.

Acum este momentul să lăsăm în urmă stresul unui an greu și să ne bucurăm de niște binemeritate zile de relaxare și îngrijire personală. Cu toții avem nevoie de forțe proaspete, de o resetare a organismului, așa că te invităm la Băile Herculane!

De ce ai nevoie de un răsfăț de iarnă?

Pentru că mai mult decât oricând, iarna este sezonul prielnic pentru terapii cosmetice, detoxifiere și creștere a imunității. Este momentul prielnic să descoperi tratamentele wellness spa care te vor energiza, înviora și înfrumuseța!

Iarna este perioada ideală să mergi la spa. Tratamente wellness spa ideale de urmat iarna

Totodată, în sezonul rece, imunitatea scade, astfel că organismal are nevoie de vitamine și minerale mai mult decât oricând. De aceea, trebuie să știm cum să ne îngrijim, cum să ne susținem corect imunitatea.

Stresul și oboseala acumulate după un an, plus agitația și meniurile bogate din preajma sărbătorilor ne fac să ne simțim fără vlagă. Nici somnul nu mai este de calitate și la fel de odihnitor ca altădată. Toate acestea aduc modificări asupra stării noastre interioare, dar și asupra tenului nostru. Așa cum bine știi, stresul ne îmbătrânește.

Ce poți face în acest caz? Ei bine, ai nevoie de câteva zile de concediu la Bacolux Afrodita Resort&SPA, cu un meniu plin de terapii ce răsfață trupul din cap până în picioare. Terapiile de wellness și spa oferite de bazele de tratament de la Afrodita Resort&Spa și Diana Resort sunt un antidot eficient împotriva stresului. Terapeuții celor două baze de tratament sunt specialiști în mai multe tipuri de masaje – de la cel cu pietre calde sau cu bețe de bambus, la cel cu miere și uleiuri esențiale. Astfel că aceștia vor ști să adapteze tehnicile potrivit nevoilor tale și rezultatului dorit.

Poți alege tehnici pentru relaxare, revigorare sau pentru detoxifiere și eliminarea tensiunilor și durerilor, iar Masajul Momentum este alegerea perfecta. Acesta reprezintă opțiunea ideală pentru un plus de energie și sănătate. După 50 de minute, te vei simți ca nou!

Îți dorești un trup remodelat și eliberat de oboseală? Atunci, alege Masajul cu bețe de bambus. Acest masaj de tonifiere și detoxifiere naturală este recomandat atât doamnelor, cât și domnilor.

Rezultatele acestui masaj? Reactivează și stimulează circulația sângelui; Îmbunătățește funcțiile sistemului nervos și calitatea somnului; Ajută la gestionarea afecțiunilor respiratorii – un aspect deosebit de important în sezonul rece; Ameliorează migrenele și durerile artritice; Crește flexibilitatea articulațiilor și a mușchilor; Stimulează activitatea celulară. Astfel, pielea este hrănită intens și, ulterior, vindecată.

În această procedură de wellness și spa, rularea bețelor de bambus pe suprafața corpului ajută și la eliminarea acidului lactic. În plus, datorită acestui proces, durerea este diminuată. Iar dacă te confrunți cu picioare obosite și grele, acest tip de masaj ajută la calmarea și ameliorarea disconfortului. În plus, aroma uleiurilor esențiale folosite în această terapie de wellness spa dau în sine o stare divină, de relaxare totală.

Un alt ingredient al stării de bine este și Masajul cu miere. Acesta îmbunătățește circulația limfatică și sanguină pentru un flux mai bun de vitamine și minerale; detoxifică pielea prin drenarea toxinelor corporale și a deșeurilor celulare; elimină coșurile, acneea, furunculi etc.; netezește suprafața pielii, fiind eficient în îndepărtarea celulitei, crește imunitatea pielii pentru a se trata singură atunci când este deteriorată. Astfel, prin acest masaj sunt vindecate tăieturi minore, vergeturi și zgârieturi, și poate vindeca boli reumatice, cum ar fi artrita, durerile articulare și lumbago etc.

Descoperă efectele miraculoase ale apei termale de la Herculane!

Stațiunea de tratament Băile Herculane este faimoasă de mii de ani, grație nenumăratelor izvoare de ape termale: sulfuroase, clorurosodice, calcice, saline cu un grad redus de radioactivitate. Efectele terapeutice ale acestor ape au fost observate încă din Antichitate, din vremea Imperiului Roman.

De asemenea, apele termale de la Herculane sunt folosite și în tratamente faciale. Tratamentele wellness spa cosmetice aplicate în bazele de tratament de la Afrodita Resort&Spa și Diana Resort curăță tenul în profunzime, hidratează și protejează împotriva trecerii timpului. În plus, în combinație cu uleiuri esențiale – cum ar fi uleiul esențial de ienupăr roșu, mentă, extractul de alge brune – pielea este tonifiată, natural întinerită, având, la final, un aspect radiant.

Trebuie să știi că avem o colecție de tratamente faciale ce include terapii wellness spa create special atât pentru doamne, cât și pentru domni. Pentru ca astfel, să puteți veni împreună la relaxare.

Setează-ți starea de bine! Vino la Herculane și alege dintre ofertele de wellness spa pe cea care ți se potrivește cel mai bine! Mai multe detalii pe: https://www.afroditaresort.ro/ și https://www.dianaresort.ro/ .

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *