/
/
Hidroterapia – relaxare pentru corp și minte

Hidroterapia – relaxare pentru corp și minte

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Hidroterapia – relaxare pentru corp și minte

Hidroterapia – relaxare pentru corp și minte. Cunoaștem cu toții beneficiile tratamentelor de relaxare pe bază de apă. Iar vestea bună este că te poți bucura de ele chiar și acasă! O simplă baie fierbinte în mod regulat îți poate îmbunătăți sănătatea considerabil, precum și starea de bine.

În plus, datorită inovațiilor de relaxare acvatică, tratamentele hidroterapeutice sunt mult mai la îndemână celor care vor să se bucure de beneficiile acestora. De la o simplă baie relaxantă într-un ambient pe placul tău, până la experimentarea beneficiilor căzilor cu hidromasaj chiar în propria oază de relaxare. Hidroterapia devine o practică din ce în ce mai întâlnită în rândul celor care vor să evadeze din rutina zilnică. Iată câteva beneficii care îți vor îmbunătăți calitatea vieții:

Calitatea somnului influențează sănătatea organismului. 

Dacă stresul este parte dintr-o zi obișnuită din viața ta, cel mai probabil insomnia sau dereglări ale somnului îți sunt deja fenomene familiare. Pentru ameliorarea acestor afecțiuni, o baie relaxantă și efectele hidromasajului cu câteva ore înainte de somn îți pot asigura un somn liniștit și odihnitor!

Remediu împotriva durerilor musculare sau ale articulațiilor! 

Nu mai este un secret că tot mai multe persoane suferă de probleme fizice, precum durerile musculare sau articulare. Vestea bună pentru cei care suferă de astfel de probleme este că există modalități sigure și eficiente pentru a minimiza disconfortul. Așadar, sesiunile regulate de baie în apă caldă combinate cu scurte sesiuni de hidromasaj ajută la refacerea și menținerea rezistenței articulațiilor, protejându-le totodată și de alte afecțiuni. În același timp, la beneficiile hidromasajului se adaugă capacitatea de a susține construirea forței musculare. Dar și detensionarea musculară. Căldura apei combinată cu acțiunea de masaj a jeturilor ajută corpul să se destindă. Să se vindece și să se simtă mai bine.

Eliberează-te de stress și efectele dăunătoare ale acestuia.

Te simți copleșit de grijile zilnice? Nu te îngrijora, cu siguranță dacă deții un jacuzzi Hot Spring ia în calcul folosirea acestuia pentru a scăpa de stresul acumulat peste zi. 20 de minute de relaxare în cada cu hidromasaj sunt suficiente pentru a scăpa de tensiunile acumulate peste zi. Te poți bucura de un stil de viață mai plăcut în timp ce mușchii se tonifiază, iar metabolismul se accelerează.

Hidromasajul, terapia care îți redă frumusețea! 

Pe lângă efectele benefice asupra organismului și asupra psihicului, hidroterapia poate fi un aliat în curele de slăbire și poate combate ridurile și lipsa de elasticitate a pielii. Jeturile de apă stimulează circulația sângelui și ajută la diminuarea celulitei. Mușchii corpului se relaxează datorită acțiunii tonifiante, iar băile regulate cu hidromasaj îți vor ajuta țesuturile să se refacă mult mai ușor, devenind mai fine și mai elastice.

Pentru rezultate optime, poți combina hidromasajul cu aromaterapia sau cromoterapia. Metode care utilizează proprietățile luminii și ale uleiurilor esențiale pentru a produce reacții benefice din punct de vedere psihologic, fiind totodată favorabile și pentru restabilirea sănătății.

O ședință de 15 minute de relaxare cu hidromasaj înainte de culcare sau înainte de a îți începe ziua te vor ajuta cu siguranță să te menții în formă maximă. Și să îți păstrezi un nivel ridicat de vitalitate.

Hot Spring Romania

Adrese:

Showroom Târgu-Mures: Str. Predeal, nr. 88, Târgu-Mures

Showroom Bucuresti: Str. Sava Hentia, nr. 3, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@hotspringromaiana.ro

Telefon:

0720.11.11.10 – Bucuresti

0733.974.383 – Targu-Mures

Web: https://www.hotspringromania.ro/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *