/
/
Fii în formă pentru vară! Mizează pe masaje și terapii de remodelare care dau rezultate

Fii în formă pentru vară! Mizează pe masaje și terapii de remodelare care dau rezultate

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Fii în formă pentru vară! Mizează pe masaje și terapii de remodelare care dau rezultate
Fii în formă pentru vară! Mizează pe masaje și terapii de remodelare care dau rezultate

Fii în formă pentru vară! Mizează pe masaje și  terapii de remodelare care dau rezultate. Luna mai e unică și irepetabilă. Flori, soare, stare de bine, însă luna mai reprezintă totodată momentul ideal ca să îți pregătești silueta pentru vară. Ai mai multe opțiuni: tonifiezi sau atenuezi aspectul inestetic al celulitei, vrei un un corp mai ferm și mai suplu. Ce ai de făcut? Apelează cu încredere la tratamente de remodelare corporală! Rezultatele te vor uimi cu siguranță!

            „Ritualul tău de înfrumusețare are nevoie de un mix de terapii precum masajul, drenajul limfatic și împachetările anti-celulitice. De ce? Pentru ca forma corpului tău să se modifice în bine. Atenție însă! Terapiile de remodelare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață activ”, ne explică Suzana Pretorian, medic balneolog la Ensana Health Spa Sovata.

Spune drept: crezi în eficiența terapiilor anticelulitice? Sunt ele benefice? Ei bine, masajele limfatic, dar și cel anticelulitic fac minuni și îți ajută aspectul pielii. Terapiile de remodelare ajută și la îndepărtarea grăsimii din zonele afectate și lasă pielea mai tonifiată și mai fină.

Iată câteva tipuri de masaj și terapii care te vor ajuta să scapi de aspectul inestetic de coajă de portocalaă

Pune limfa în mișcare cu drenajul limfatic

Acest masaj folosește o presiune foarte ușoară combinată cu pompări moi pentru a stimula nodulii limfatici. Masajul începe la nivelul gâtului și continuă ușor asupra corpului către zonele dorite. „Masajul limfatic este o metodă de terapie care permite activarea progresivă a circulației limfatice în toate regiunile cheie ale corpului. Sistemul limfatic joacă un rol crucial în drenajul toxinelor și al bacteriilor. Este un prim pas important în orice program anticelulitic și detoxifiant,” explică specialistul Ensana Health Spa Sovata..

Dacă vrei să te bucuri de efecte de durată, este recomandat sa urmezi minim 5 ședințe de drenaj limfatic, efectuate zilnic sau o dată la două zile.

Masaje cu uleiuri esențiale detoxifiante

            Pentru a-ți modifica silueta, poți apela și la masajul cu esență de iederă. Acesta este un masaj care vizează modelarea siluetei, pe durata căruia celulele grase din ţesuturile conective de sub piele sunt distruse printr-o tehnică de masaj viguroas „Combinaţia între masajul intens şi esenţele de iederă ajută la reducerea celulitei. Atenție! Acest tip de masaj nu este recomandat pacienților care prezintă vene cu varice”, precizează dr. balneolog Suzana Pretorian.

            De asemenea, sarea de mare și uleiul sunt folosite ca exfoliant ca să elimine în mod natural celulele moarte din stratul exterior al pielii și pentru a curața porii. Masajul cu sare începe cu un scrub profund al întregului corp, urmat de un duș cald, după care se aplică o loțiune puternic hidratantă.

Băile cu turbă alungă celulita

Hidroterapia este un bun aliat în lupta împotriva celulitei. „O baie termală cu extract de turbă are un efect pozitiv în dezechilibrele metabolice, obezitate și celulită. În plus, aceasta ajută la detoxifierea organismului, îmbunătățește starea generală și rezistența organismului. Acest tratament reduce stresul, iar substanțele naturale conținute au totodată și un efect cosmetic. Extractele de turbă ajută la relaxarea musculaturii şi stoparea procesului degenerativ al sistemului musculoscheletal, totodată fiind eficiente în diminuarea durerilor de spate, a coloanei vertebrale şi durerilor  musculare ”, mai precizează Suzana Pretorian.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *