/
/
Evadează în verdele Covasnei

Evadează în verdele Covasnei

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Evadează în verdele Covasnei
Evadează în verdele Covasnei

Evadează în verdele Covasnei – Evadează dincolo de munți, dincolo de păduri și dincolo de ape. Evadează în Transilvania, în „ultimul colț al Europei, unde încă se poate observa o sustenabilitate veritabilă, păstrarea și întreținerea completă a ecosistemelor în beneficiul naturii și a oamenilor”. (Alteța Sa Regală, Prințul Charles de Wales, interviu din documentarul „Wild Carpathia”)

Te invităm să te scufunzi în verdele de Covasna. Să te bucuri de natura neatinsă, de ape minerale, de izvoare și de aer curat.

Atracțiile din Covasna te fac să revii de fiecare dată cu plăcere

Vino să trăiești viața din plin. Să cunoști oameni și obiceiuri. Vino să te lași desfătat de gustul delicios al pâinii de casă cu cartofi, de aroma autentică a gulașului sau de delicioșii kürtőskalács! Fă drumeții și excursii în aer liber. În siguranță, la la pas pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, vizitează peșterile Gyilkos, Begyenko și Pucioasa. Pentru că, da Covasna chiar este o stațiune completă.

O prima evadare în Covasna? Ți-o poți planifica chiar de Paște. Unde și ce să alegi? Ai la îndemână oferte care de mai care atât la conace de poveste, cât și la hoteluri, castele și spa-uri.

Evadează în verdele Covasnei: Ce ai zice de KORMOS RESIDENCE?

Aici, turiștii sunt invitați la o călătorie în timp spre perioada de glorie a dictatorilor! Arena focului, candelabre din coarne de cerb, parchetul cu intarsie te vrăjesc în mijlocul naturii pure. Cabana de vânătoare Kormos Residence, situată pe malul pârâului Cormoş, este în sine o călătorie în timp, deoarece a fost construită în 1984, pe vremea „epocii de aur” pentru cuplul Ceaușescu, de multe ori vizitată de ei cu ocazia partidelor de vânătoare.

Altă propunere? Este Hotelul CLERMONT

…care pune la dispoziție o ofertă generoasă de Paște: 3 nopți de cazare cu mic dejun bufet inclus, cină bufet cu open bar în noaptea Învierii, și de 1 mai.

Evadează în verdele Covasnei: La SACIOVA HILLS

…ai o locație ca în povești, situată pe colinele Carpaților de Curbură, cu o priveliște magnifică asupra bazinului Târgu Secuiesc. Cele 10 camere ale vilei sunt ideale pentru petreceri în familie sau între prieteni. Experiență gastronomică locală este adusă de chef bucătar Laci Bácsi, maestrul preparatelor de vânat. Pentru o relaxare maximă, Saciova Spa pune la dispoziția oaspeților un ciubăr cu apă caldă sărată, jacuzzi, sauna finlandeză sau baie turcească

BALVANYOS RESORT vorbește de la sine

3 nopți de cazare cu mic dejun, acces 2 ore/zi la Grand Santerra Spa, program de vopsit ouă cu metode tradiționale pe terasa GastroLab, slujbă privată de Înviere în incinta resortului, brunch festiv de Paște, căutarea cadourilor pentru copii ascunse de iepuraș, în Balvanyos Adventure Park.

Visezi să te cazezi într-un castel? Atunci hai la Micloșoara, la Pensiunea Contelui Kálnoky

…unde vei beneficia de 3 nopți all inclusive, cine tradiționale, masă festivă de Paște, tur ghidat la meșteșugarii din zonă, atelier de încondeiat ouă cu motive pascale, vânătoare de ouă în curtea castelului, plimbare cu căruța, vizită la castel.

O altă variantă este Pensiunea Prințului de Wales din Valea Zălanului

Aici, pachetul de Sărbători cuprinde 3 nopți cu all inclusive: cine tradiționale, masă de prânz picnic barbeque, masă de prânz festivă, de Paște, drumeții cu ghid în împrejurimi, plimbare cu căruța, atelier de încondeiat ouă, pregătirea cozonacului secuiesc.

Apoi, avem Zabola Estate sau Castelul Mikes

Paștele înseamnă aici cine autentice transilvănene, workshop de vopsit ouă roșii, excursii la Lacul Sf. Ana, plimbări cu căruța, vânătoare de ouă, proțap, bulz și aer curat.

Dacă ești fanul șederilor clasice, poți opta oricând pentru Hotelul TTS SPA&WELLNESS COVASNA

Aici, ai la îndemână pachete de cazare care mai de care: Hot&Zen, IZVOR DE SĂNĂTATE 5+, TTS DELUXE și  REFRESH 3+.

La fel de bine, te poți îndrepta spre Hotelul CĂPRIOARA

…unde poți găsi „Sănătate și imunitate în familie”, „Refacere și relaxare” sau „Sănătate și imunitate la Hotel Căprioara”.

Evadează în verdele Covasnei! Nu-ți face griji: la noi, siguranța este mai presus de orice, iar starea de bine primează! Vino la Covasna și bucură-te de relaxare adevărată și stare de bine! https://visitcovasna.com/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *