/
/
Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă

Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă
Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă

Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă – La Sovata, în cazul în care nu știai,  totul începe de la sare. Și de la nămol. Însă nămolul de Sovata e tot opera sării.

Totuși, ceea ce conferă unicitate nămolului sapropelic extras din Lacul Ursu din Sovata, este calitatea înaltă a componentelor, păstrată nealterată în decurs de circa 80 de ani. Nămolul sapropelic extras de aici este utilizat pentru împachetare generală exclusiv în baza de tratament  Ensana Sovata, în circuit intern, nefiind comercializat, transportat în alte zone sau exportat. În acest fel eficiența tratamentului balnear este maximă.

Sovata este o stațiune care și-a dobândit renumele atât pe plan național, cât și internațional. Apa sărată, nămolul și climatul fac din această destinație o adevarată binefacere pentru persoanele cu probleme articulare, ginecologice, respiratorii și dermatologice.

Tratamentele balneo realizate în vederea rezolvării și ameliorării acestor afecțiuni și-au dovedit eficiența și au devenit embleme pentru stațiunea Sovata. Iată o parte din acestea:

Tratamentul bolilor respiratorii

Bolile respiratorii sunt ameliorate prin curele antialergie Ensana Sovata, care se adresează atât alergiilor respiratorii, cât și infecțiilor respiratorii repetate, inclusiv la copii.

Eficiența tratamentelor de la Sovata este maximă: Tratamentele pentru infertilitate

În cadrul terapiei se aplică irigații vaginale cu apă sărată, nămol extern și tampoane cu nămol care împreună au efect sinergic antiinflamator, vasodilatator și de stimulare ovariană naturală.

Bolile dermatologice tratate eficient la  Ensana Sovata sunt dermatitele atopice, eczemele cronice și psoriazisul cutanat. Eczemele cronice se pot vindeca în totalitate dacă factorul de întreținere predominant este scăderea imunității și/sau stresul. Psoriazisul cutanat nu se vindecă, dar se ameliorează net pentru o perioadă de minim 3 luni, prin scăderea inflamației, palidarea eritemului, hidratare intensă și îndepărtarea scuamelor, fără efectele adverse constatate.

Tratamentele afecțiunilor reumatologice

Nămolul extras din Lacul Ursu este intens mineralizant și bogat în sulfură de fier coloidală. Formula sa este una unică, deoarece la baza formării lui se găsesc flora, fauna și microfauna dezvoltate foarte bine datorită apei calde a lacului.

Apa și nămolul extrase din Lacul Ursu sunt magice, pentru că abundă în minerale și vitamine. Vino să le simți și tu puterea binefăcătoare!

Pentru rezervări accesează www.ensanahotels.com/ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *