/
/
Creanga SPA – Un loc de poveste in mijlocul naturii

Creanga SPA - Un loc de poveste in mijlocul naturii

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Creanga SPA - Un loc de poveste in mijlocul naturii

Creanga SPA – Un loc de poveste in mijlocul naturii. Târgu-Ocna este oraşul dublu: sub el, in adancuri, vei descoperi un alt oras: unul alb, de sare. Stiai ca un bulgare de sare poate saliniza si purifica aerului unei intregi incaperi? un puternic atenuant pentru alergii sau probleme respiratorii. Astfel, Targu Ocna este un loc inedit in care respiri sanatate si, totodata, iti poti petrece foarte frumos timpul liber. 

Datorita acestor proprietati imunostimulatoare ale aerului salin, clientii Creanga SPA opteaza si pentru cure de 5-10 zile cu dimineti in Salina si dupa-amiezi cu terapii, ritualuri spa sau bai cu apa sarata in baza noastra de tratament.

Creanga SPA – Un loc de poveste, un resort in inima naturii

Creanga Resort & SPA Targu Ocna este o oaza de liniste unde din cele peste 30 de modalitati de relaxare, cu siguranta una o veti considera perfecta. 

Creanga SPA este centrul de tratament din Satul de vacanta Creanga care dispune de 12 cabinete individuale pentru terapii faciale, corporale sau medicale. Construite special sa armonizeze partea emotionala si partea fizica a clientilor nostri, terapiile va induc starea perfecta de relaxare

Din dorinta sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii la cele mai inalte standarde, cremele si uleiurile folosite fac parte din branduri recunoscute la nivel international pentru calitatea lor si efectele asupra pielii. (Babor, Vagheggi, Anesi, Moroccanoil) 

Ritualurile si Pachetele menite sa imbine relaxare cu remodelarea corporala sau ameliorarea problemelor musculare:

  • Ritual in Bali – o combinatie intre exfoliere, impachetare la cald si masaj cu pietre fierbinti
  • Ritualul “ Inspiratie Japoneza” – combinarea betelor de bambus cu impachetarea totala
  • Ritualul “ Cleopatra’s secrets” – o antiteza intre cele 60 de jeturi calde ale cazii pentru hidromasaj si impachetare la rece 
  • Pachetul “ Vindecare prin hidroterapie” (se amelioreaza durerile musculare ale intregului corp prin hidromasaj si masaj terapeutic)
  • Ritualul “ Rasfat tropical” (un cumul de miscari speciale corporale si faciale sub jeturile dusului Vichy) 
  • Pachetul “ Dureri lombare” (imbinam parafina cu masajul cu bete de bambus pentru durerile lombare)
    Pachetul “ Mantis mixt” (exclusiv pentru remodelarea faciala si corporala) 

Relaxarea si rezolvarea problemelor fetei:

Astfel de la masajele faciale cu pietre de jad pana la Pachetele complete “ Face care” si “ Face lift” care folosesc fie Radiofrecventa faciala sau vaccumul pulsat Mantis, toate au ca scop ameliorarea imperfectiunilor si relaxarea. 

Pentru definirea starii de bine si relaxarea in profunzime, fiecare client care opteaza pentru terapiile noastre, este invitat la sfarsit sa se relaxeze intr-un cadru intim si placut. Acolo muzica ambientala si ceaiurile calde pregatite pentru ei, vor restabili echilibrul emotional si fizic. 

Terapiile le puteti vedea si in videoul de mai jos, iar lista completa o gasiti pe
web: https://casacreanga.ro/oferte/

Tel: 0758 031 488, email: creangaspa@yahoo.com 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *