/
/
Cea mai buna metoda de deconectare – hidroterapia de acasa

Cea mai buna metoda de deconectare – hidroterapia de acasa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Cea mai buna metoda de deconectare – hidroterapia de acasa

Hidroterapia de acasa. Rochia roșie, pantofii stiletto sau mai bine sandalele abia cumpărate… Mmm, prea informal. Trebuie să inspir mai mult decât o femeie care arată bine pe tocuri dis-de-dimineață. Ok, let’s go classic. Costum negru, cămașă și tocurile care îmi poartă noroc la fiecare întâlnire.

Hai să recunoaștem, îți sună cunoscută conversația, așa-i? De fiecare dată când îmi încep dimineața astfel, sigur-sigur ziua mea se termină fie cu o ieșire din decorul cotidian, fie merg pe varianta clasică: deconectare totală, un film sau o carte bună.

Oricum ar fi, a doua zi e un re-start de fiecare dată. Ceea ce îți recomand și ție! Revenind, desigur că am ieșit pe ușă privindu-mă în oglindă, repetând în mod obsesiv ‘Azi mi se vor întâmpla numai lucruri bune!’, de parcă aș fi știut că undeva, cândva, în această zi, ceva nu va merge așa cum am plănuit. Ies din scara blocului și calc încrezătoare în cea mai mare băltoacă pe care o puteam ’alege’. Minunat! Iar cheile mașinii sunt desigur, sus, pe masa din bucătărie. Nu mă descurajez și depășesc momentul, ajung la întâlnirea care nu m-a lăsat să dorm.

Defilez încrezătoare, fermă și sigură pe mine, iar discuția decurge mai bine decât mă așteptam. Asta până când la fel de încrezătoare, fermă și sigură pe mine dau ceașca de cafea pe mine, având grijă să ajungă și pe partenerul meu din dreapta. Respir adânc, număr până la 10 și focus! Vorbesc răspicat, dar nu suficient de convingătoare. Sună telefonul și îmi dau seama că am uitat complet de o altă întâlnire la care îmi e imposibil să ajung în 20 de minute. Întârzii 30 de minute, la o întâlnire ce avea să dureze 3 ore.  Ok, îmi anulez toate celelalte activități, ferm convinsă că imediat ce ajung acasă o să mă bucur de timpul meu liber.

Sun să îmi fac o programare la masaj.

Nu se poate! Toate ca toate, dar măcar de o oră de masaj vreau să mă bucur după toată agitația de azi. Nu găsesc nimic disponibil.

Ajung acasă și pornesc muzica. ‘Spa-uri premium și de lux pentru ca tu să te bucuri relaxare oricând la tine acasă. HotSpring Român… ‘ Pentru numele lui Dumnezeu! Vreau doar să ascult muzică și să mă relaxez fără să mă întrerupă vreo reclamă la fiecare 5 minute. ‘Spa la tine acasă! Descoperă beneficiile hidroterapiei și ale masajului…’ – mmm, masaj și hidroterapie, masaj, masaj. Ok, you got me! Click, scroll, click.. ‘de ce să alegi un jacuzzi Hot Spring’. ‘Jet unic cu 12 orificii care eliberează tensiunea din umeri și din partea superioară a spatelui. Sisteme inovative de curățare a apei și caracteristici tehnice care mențin apa caldă și totodată, reduc costurile de funcționare.’

Hidroterapia de acasa

Sună bine, practic o oază de relaxare la mine acasă, la dispoziția mea oricând, fără să depind de programări. Uau! ‘Jeturile inovative sunt proiectate pentru anumite grupe de mușchi, asigurând un flux puternic de apă care poate fi reglat la presiunea dorită de tine. În plus, sistemul SmartJet reduce consumul de energie prin folosirea cantității optime de putere.’ This is cool! Hmm, sistem de tratare a apei.. asta sună și mai interesant. ‘Sistemul EverFresh® folosește o combinație de ozon, ioni de argint și oxigen activ pentru a crea o apă cristalină cu un nivel scăzut de clor. Oxigenul activ se dizolvă repede, este eficient și în același timp potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.’

Ok, m-ați convins! Iau repede telefonul, notez numărul, mâine dimineață la prima oră este pe lista mea de priorități. Îmi închei ziua cu gândul la serile în care mă voi relaxa la mine acasă ori de câte ori o să vreau. Spa la mine acasă… masaj, relaxare, tot ce am nevoie să mă simt bine!

Hot Spring Romania

Adrese:

Showroom Târgu-Mures: Str. Predeal, nr. 88, Târgu-Mures

Showroom Bucuresti: Str. Sava Hentia, nr. 3, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@hotspringromaiana.ro

Telefon:

0720.11.11.10 – Bucuresti

0733.974.383 – Targu-Mures

Web: https://www.hotspringromania.ro/

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *