/
/
Când ai fost ultima dată într-o vacanță pentru starea ta de bine?

Când ai fost ultima dată într-o vacanță pentru starea ta de bine?

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Când ai fost ultima dată într-o vacanță pentru starea ta de bine?

Când ai fost ultima dată într-o vacanță pentru starea ta de bine? Ai fost vreodată într-o vacanță curativă? Într-o escapadă care să contribuie activ la starea ta de bine și la clădirea imunității atât de necesară în sezonul de toamnă-iarnă? 

Dacă răspunsul tău este NU, atunci poate ai nevoie de o schimbare de viziune. Află de la unul dintre cei mai reputați medici balenologi de la noi, Suzana Pretorian, medic la Ensana Health Spa Hotels din Sovata că ”băile în lacurile helioterme reprezintă factorii curativi cei mai eficienţi ai balneoterapiei din toate timpurile”. Deci, ce mai aștepți? Hai și tu la scaldă în Lacul Ursu. Apa sa minerală cloruro-sodică are o multitudine de efecte benefice. Le vei resimți la nivel cutanat, osmotic, metabolic, hormonal, imun și termic. Deci, merită să te bucuri de una dintre cele mai valoroase resurse balneo naturale ale României și totodată ale Europei.

Apa sărată, hiperconcentrată a lacului te va face să simți că întinerești. De ce? Ea facilitează descărarea articulară a corpului, deci îți va genera o senzație de ușurime și stare de bine. Plus că vei bifa și o reglare psiho-neuro-imuno-endocrină și o detoxifiere intensă.

La Sovata, beneficiile apei sunt completate de cele ale nămolului pleidogen. Primul și unul dintre cele mai importante efecte ale sale este cel antiinflamator și antialergic. O manifestare atât de dorită în aceste condiții de stres și tensiune. Apoi, nămolul de Sovata stabilește noi recorduri. El este bactericid și bacteriostatic, activator hormonal, termo-imunoreglator și un extraordinar emolient tegumentar. Cum faci să pui în practică cele mai sus?

Ei bine, alege o vacanță pentru starea ta de bine!

Ai la îndemâna pachetul ”Vacanță curativă” prin care, poți prelua controlul asupra sănătății tale.

Cu ce te alegi? În afară de încarcarea bateriilor, prevenție și spa, ai la îndemâna 7 nopți de cazare cu demipensiune în cameră dublă standard, o consultație medicală inițială unde medicul îți prescrie linia de tratament, un pachet de tratament alcătuit din 12 proceduri terapeutice: băi cu nămol, apă sărată, bai cu plante, aplicații parafină, masaje medicale, electroterapie, hidroterapie, gimnastică functională/medicală, elongații subacvale, băi în lacurile Ursu și Aluniș.

Vara, la Sovata, se utilizează în jur de 200 de tone de nămol medicinal pentru realizarea de împachetări corporale. Află însă că, imediat ce terapiile vindecătoare sunt finalizate, nămolul își reia circuitul natural și se reîntoarce în lac pentru a se reechilibra și a păstra Lacul pentru următoarea vară.

Hai și tu intr-o vacanță pentru starea ta de bine la Ensana Health Spa Hotels Sovata. Află mai multe pe ensanahotels.com/ro.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *