/
/
Balneație și sănătate

Balneație și sănătate

01 Oct 2019
|
Diana Afrodita 022 1024x680 1

România are resurse naturale vindecătoare nebănuite. Extraordinare. Magice. Una dintre ele? Apele minerale termale! Apele sulfuroase. La Herculane, totul respiră aburi și vindecare. Ține doar de tine să alegi această cale. La Diana Resort, balneația este situată la rang de cinste. Cura balneo externă cu apă cuprinde un mix de terapii și băi cu apă termominerală sulfuroasă, calcică, magneziană, hipotermală, hipotonă. Pentru ca efectul vindecător să fie cât mai rapid și de durată.

Medicul balneolog Silvoșanu ne detaliază că, în funcție de compoziția chimică și de concentrația în substanțe minerale, apele terapeutice pot fi folosite astfel:
a) cura internă: pentru băut – crenoterapie, aerosoli și inhalații
b) sub forma injectabila
c) cură externă, sub forma de băi în căzi individuale, în bazine, piscine, irigații medicinale
d) extragerea de săruri sau gaze

La Herculane, apele sulfuroase au indicaţie atât pentru crenoterapie, cât şi în cura externa sub forma de băi, inhalaţii si irigaţii vaginale, datorita efectelor H2S, care se resoarbe prin tegument şi prin mucoasele gastrice, a căilor aeriene superioare, bronhopulmonare şi vaginale. ”Băile cu ape termale sulfuroase vindecă afecțiuni ale pielii cum ar fi psoriazis, pitiriazis, eczeme, scabie, mâncărimi, acnee. Aceste băi termale sunt folositoare și în cazuri de astm, tuse, reumatism, gută, debilitate cronică”, adaugă dr Silvoșanu.

Ți-am trezit interesul? Atunci te așteptăm la Diana Resort Băile Herculane.

Diana Resort *** este amplasat într-un feeric cadru feeric natural, în Băile Herculane, o zonă recunoscută de mii de ani pentru frumusețea de pe Valea Cernei. Renovat în totalitate, Diana Resort dispune de 440 locuri de cazare în 220 de camere ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

https://www.dianaresort.ro/

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare