/
/
Ana Aslan, povestea reînvierii unui brand

Ana Aslan, povestea reînvierii unui brand

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ana Aslan, povestea reinvierii unui brand

Să aflăm câteva informații despre Ana Aslan, povestea reînvierii unui brand. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat cu pasiune elixirul tineretii fara batranete, tratamente care sa prelungeasca nu numai durata vietii, ci sa si conserve frumusetea. Iar in acest sens Ana Aslan a fost o deschizatoare de drumuri, si ne vom reaminti mereu de ea ca de femeia ce a sfidat batranetea. Dedicata in totalitate misiunii ei de a gasi un remediu pentru problemele de sanatate cu care se confrunt varstnicii, Prof. Dr. Ana Aslan a dezvoltat in 1951 celebrul produs Gerovital H3, deschizand drumul gerontologiei medicale mondiale. Și devenind unul dintre cei mai cunoscuți si premiati cercetatori romani.

Ana Aslan, povestea reînvierii unui brand – Demn de mentionat aici este ca Gerovital H3 a ajuns sa fie considerat un miracol in medicina, brevetat in 30 de state,

Numeroase personalitati au apelat la beneficiile sale. Un an mai tarziu a primit medalia internationala „Leon Bernard”, acordata de Organizatia Mondiala a Sanatattii pentru contributia in domeniu. Romania se mandreste si cu faptul ca primul institut de geriatrie din lume s-a infiintat in Bucuresti in 1952, sub conducerea Anei Aslan. Cu toate acestea, aceste tratamente au fost date uitarii. Fiind scoase din lista serviciilor oferite de hotelurile balneare inca din anii ‘70, iar apoi produsul a fost abandonat.

Cu toate acestea, mostenirea Anei Aslan va fi readusa la lumina, cu ocazia relansarii tratamentelor Ana Aslan

În cadrul unuia dintre cele mai frumoase resorturi balneo din Baile Tusnad si anume Hotelul O3zone. Revenirea brandului Ana Aslan este vizata nu numai pentru aceasta statiune. Ci urmeaza sa se extinda in peste 20 statiuni balneare atestate. Meritul acestei initiative apartine presedintelui OPTBR (Organizatia Patronala a Turismului Balnear), Nicu Radulescu, care, impreuna cu presedintele Asociatiei Romane pentru Turism Medical din Romania, Alexandru Constantin, si in parteneriat cu Institutul National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan vor oferi publicului larg, atat din tara, cat si din strainatate, sansa de a se bucura de aceste tratamente cu adevarat miraculoase:

„Suntem onorati sa fim partenerii Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan si de a fi cei care readuc la lumina mostenirea lasata de aceasta mare doamna. Tratamentul Gerovital H3 a revolutionat lumea medicala, fiind considerat un adevarat miracol. Ana Aslan este totodata un nume cu care tara noastra se mandreste, fiind considerata una din personalitatile care au <<miscat>> universul prin prisma unei descoperiri uriase: faptul ca procaina poate produce efecte regenerative. Astfel, Gerovital H3 promite o batranete activa si sanatoasa.

Tratamentele din cadrul noului Centru Geriatric de la Tusnad sunt adresate persoanelor cu varste peste 35 de ani, venituri peste medie, preocupate de starea lor de sanatate si care investesc in preventie sau persoanelor care vin sa trateze anumite afectiuni asociate inaintarii in varsta. Speranta mea este ca aceste tratamente sa devina curand accesibile in toata reteaua OPTBR. Astfel incat tot mai multi oameni sa poata beneficia de ele. Din hotelul O3zone din Baile Tusnad, primul centru care va pune la dispozitie tratamentele Ana Aslan, nu vor lipsi nici procedurile de relaxare si SPA, menite sa sporeasca eficacitatea tratamentului. Și nici meniurile de detoxifiere concepute de nutritionisti cu scopul accelerarii proceselor de refacere.” (Nicu Radulescu).

Ana Aslan, povestea reînvierii unui brand – Tratamentele Ana Aslan constituie un mare avantaj pentru dezvoltarea turismului medical

Pe langa factorii naturali de cura pentru care suntem renumiti in strainatate, tratamentele Ana Aslan constituie un mare avantaj pentru dezvoltarea turismului medical, asa cum afirma si Presedintele Asociatiei Romane pentru Turism Medical, Alexandru Constantin:

„Tara noastra prezinta un potential urias pentru turismul medical, iar unul din punctele forte pentru care suntem renumiti in strainatate il constituie tratamentele de geriatrie ale Prof. Dr. Ana Aslan. In urma protocolului semnat de catre OPTBR si Asociatia Romana de Turism Medical cu casele de asigurari din strainatate, statiunile balneare din reteaua OPTBR asteapta primii turisti straini care vor beneficia de aceste tratamente. Revenirea brandului Ana Aslan in statiunile balneare din Romania va incepe printr-un proiect pilot pe care o sa-l desfasuram la Tusnad. In data de 9 mai va fi inaugurat Centrul de Tratament Geriatric Ana Aslan, in cadrul hotelului O3zone, un hotel recent renovat, unde turistii se pot si relaxa, cu tratamente spa & wellness.”

Acest proiect ar trebui sa demonstreze in fata intregii lumi eficacitatea tratamentelor Ana Aslan

Ce stopeaza efectele imbatranirii si care pot infrumuseta totodata perioada de maturitate. Iata ce ne spune, cu optimism, Dr. Gabriela Cirica, medic de Gerontologie si Geriatrie al Institutului Ana Aslan:

„De-a lungul intregii mele cariere, am depus toate eforturile sa fac cunoscut tratamentul prof. Anei Aslan cat mai multor persoane. Întrucat cred in el si am vazut personal rezultatele spectaculoase pe care acest tratament le ofera. Insa deseori am intampinat greutati in promovarea acestor tratamente, ele ajungand sa fie aproape uitate uneori. De aceea am fost foarte bucuroasa de aceasta initiativa, in care ma voi implica deoarece simt ca aceasta ma va ajuta sa-mi indeplinesc misiunea mea personala. Aceea de a face cunoscuta mostenirea Anei Aslan, in daruirea catre pacienti a unei batraneti frumoase, active si sanatoase.” 

Acest articol a fost publicat in Brosura SPA Business – editia 2014.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *