/
/
3 terapii care te ajută să rămâi în formă în această vară

3 terapii care te ajută să rămâi în formă în această vară

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
3 terapii care te ajută să rămâi în formă în această vară
3 terapii care te ajută să rămâi în formă în această vară

3 terapii care te ajută să rămâi în formă în această vară – E vară! Cum stai la capitolul siluetă? Ești pregătită de plajă? Ei bine, uneori, uităm că un corp zvelt are nevoie și de liniște sufletească. De un pic de răsfăț și pace.

Dacă visezi la un corp fit, atunci ia aminte la recomandările experților de la Ensana Health Spa Hotels: bucură-te de un weekend cu răsfăț spa, pentru mai multă energie și o siluetă mai conturată.

Suzana Pretorian, dr. balneolog în cadrul Ensana Health Spa Hotels îți recomandă cele mai eficiente terapii antistres și de rafinare a siluetei:

Masaj subacvatic cu jeturi este unul dintre cele mai eficiente tratamente balneare de relaxare – una dintre cele 3 terapii balneare

„Acest tratament balneo este efectuat într-o cadă cu apă fierbinte de 35-37 ºC. Cu ajutorul unui furtun subacvatic, terapeutul pompează un jet puternic de apă care e direcționat asupra principalelor grupuri musculare de la o distanță de 10-15 cm, în mod repetat. Prin alternarea distanței și a unghiului, este posibilă schimbarea intensității presiunii jetului de apă asupra corpului. Scopul acestui masaj subacvatic este relaxarea mușchilor și a țesuturilor conjunctive, precum și relaxarea parțiala a ligamentelor,” precizează  Dr. Pretorian.

Băile cu apă termală naturală, bogate în minerale,  sunt de mii de ani, unul dintre cele mai remarcabile remedii naturale.

Iată și explicația medicilor. “Apele termale naturale sunt eficiente în tratarea artrozelor și a reumatismului. Tot ele acționează minunat și asupra disfuncțiilor aparatului locomotor, în cadrul programelor de recuperare. Relaxarea în apă sărată și încălzită este în același timp un antidot împotriva stresului cotidian,” precizează specialistul Ensana Health Spa Hotels.

Împachetări wellness cu nămol, bogate în ingrediente minerale de detoxifiere a pielii și a corpului, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la regenerarea și tonifierea pielii.

„Împachetarea Wellness cu nămol este una dintre cele mai cerute terapii de la Sovata. Ea susține recuperarea mineralelor pierdute din organism și purificarea porilor. Nămolul cald se aplică în mod direct pe piele și se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Datorită căldurii plăcute și trăsăturilor chimice ale nămolului, această procedură reprezintă tratamentul ideal pentru combaterea stresului, oboselii și a afecțiunilor nervoase”, punctează medicul balneolog expertul Ensana Health Spa Hotels.

www.ensanahotels.com/ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *