/
/
3 propuneri de nerefuzat pentru o vacanță la Băile Herculane

3 propuneri de nerefuzat pentru o vacanță la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
104429694 864338860716859 8681463906746960071 n

3 propuneri de nerefuzat pentru o vacanță la Băile Herculane – O vacanță e binevenită oricând, cu atât mai mult în această perioadă dificilă prin care trecem, când călătoriile sunt limitate. Un avantaj să alegem vacanțe acasă la noi, să ne cunoaște mai bine țara și să ne bucurăm de frumusețile ei.

Una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din România și din Europa, Băile Herculane a fost dintotdeauna căutată pentru proprietățile terapeutice pe care le au apele și băile sale termale.

Stațiunea oferă turiștilor o gamă bogată de izvoare sulfuroase, termo-minerale și cloruri-sodice, dar și aeroionizare naturală. Pe lângă tratamentul balnear constând în băi specifice sulfuroase, la Herculane beneficiezi și de o atmosferă vindecătoare.

Stațiunea se bucură de un aer cu cele mai mari concentrații de ioni negativi din România.

Acest factor are un puternic impact asupra sistemului nervos central, ajutând la o bună relaxare și vindecare a insomniilor și, de asemenea, un factor important în combaterea stresului care nu ne ocolește pe niciunul dintre noi.

De asemenea, băile cu sulf sunt o soluție foarte bună pentru o piele frumoasă și sănătoasă, având un efect stimulant asupra glandelor secretoare ale pielii. Astfel că, nu doar că te vei relaxa, dar pur și simplu vei renaște.

Totodată, trebuie amintite și apele minerale termosulfuroase din Băile Herculane care se remarcă printr-o calitate deosebită a sulfului termal (agentul terapeutic principal), faţă de cel conţinut de apele minerale termale din alte staţiuni din ţară şi străinătate. Acţiunea antioxidantă, progresivă, la nivel molecular, a sulfului termal, poate reduce procesele celulare de îmbătrânire.

3 propuneri de nerefuzat: Important! Să nu uităm nici climatul mediteranean şi ionizarea negativă a aerului

… pe care le întâlnim la Băile Herculane, cu multiple efecte benefice asupra organismului: restabilirea parametrilor respiratori şi circulatori, creşterea rezistenţei organismului la efort şi stres, restabilirea stării de confort biologic. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la Băile Herculane există cea mai ridicată ionizare negativă din ţară şi una dintre cele mai ridicate din lume. Un minunat dar de la natură oferit sănătății omului: să beneficieze de peste 2000 de ioni negativi pe cmc, la înălţimea de 168 m, adică să respire la această altitudine mică un aer corespunzător unei înălţimi de 2000-3000 m.

Băile Herculane se remarcă, de asemenea, și prin cele 16 izvoare cu apă termominerală prezente pe întreaga suprafață a stațiunii, ape care conțin hidrogen sulfurat în mare concentrație (până la 60 mg/l). De altfel, izvoarele de la Băile Herculane sunt comparabile prin valoare cu cele din stațiunile Vichy și Mont Dore, din Franța.

Toate acestea, credem că sunt suficiente motive pentru a te convinge că o vacanță la Băile Herculane poate fi cea mai bună alegere pentru tine, iar ofertele sunt generoase. Gama de oferte cuprinde atât vacanțe pentru seniori, cât și pentru petrecerea zilei de 1 Decembrie sau a Revelionului.

Te invităm să alegi oferta care ți se potrivește cel mai bine și, nu te îngrijora, te vei relaxa în siguranță, deoarece am luat toate măsurile impuse de contextul actual.

Iată 3 propuneri de nerefuzat pentru o relaxare în deplină siguranță:

1. BALNEO SENIORI – BACOLUX AFRODITA RESORT&SPA **** și BACOLUX DIANA RESORT***

În perioada 11 octombrie 2020 – 28 martie 2021 te poți bucura de un sejur de minimum 7 nopți constând în cazare și demipensiune, la care se adaugă și unele terapii balneare. Oferta este destinată exclusiv persoanelor de peste 55 de ani. Poți opta pentru hotel Afrodita sau pentru hotel Diana, ambele aflate în stațiunea Băile Herculane.

De reținut că, tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul centrului, în urma unei consultații de specialitate. Toate acestea sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație, în condiții de maximă siguranță.

Tarif pornind de la 39 euro/ loc în cameră dublă/ noapte pentru Bacolux Afrodita Resort & Spa ****.

Tarif pornind de la 30 euro/ loc în cameră dublă/ noapte pentru Bacolux Diana Resort ***.

2. Petrece 1 DECEMBRIE la BACOLUX DIANA RESORT***

Nu am uitat nici de Ziua Națională, cu atât mai mult cu cât anul acesta weekendul se leagă de cele două zile libere: 30 noiembrie și 1 Decembrie, astfel că te poți bucura de o vacanță prelungită. Oferta specială pentru 1 Decembrie este în perioada 27.11-01.12. 2020 la Hotel Diana și include 4 nopți de cazare cu all inclusive, dar și alte sercivii:

  • 27 noiembrie : Welcome cocktail, cină bufet;
  • 28 noiembrie: Mic dejun, prânz bufet, cină bufet;
  • 29 noiembrie: Mic dejun, prânz tradițional, cină bufet;
  • 30 noiembrie: Mic dejun, prânz bufet, cină festivă cu entertainment;
  • 01 decembrie: Mic dejun.

Mesele se servesc în sistem bufet suedez (excepție cina festivă, care va fi set-meniu) și includ băuturile non-alcoolice și alcoolice.

Tarif pornind de la  203 euro/ persoană / sejur (loc în camera dublă***).

3. REVELION 2021 – LA CASA DE PAPEL – BACOLUX AFRODITA RESORT&SPA ****

Alege să petreci noaptea dintre ani într-un loc de poveste, să îmbini relaxarea cu frumusețea locului, dar să beneficiezi totodată, și de factorii naturali atât de prezenți în stațiunea Băile Herculane. Alege să petreci Revelionul la Afrodita Resort&Spa! Oferta este pentru perioada 30 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 și poți opta pentr 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive, la care se adaugă următoarele servicii incluse:

  • 30 decembrie: Welcome cocktail, cină bufet;
  • 31 decembrie: Brunch, cină festivă cu entertainment, revelionul copiilor;
  • 01 ianuarie: Brunch, degustare vinuri, cină festivă cu entertainment;
  • 02 ianuarie: Brunch, cină bufet;
  • 03 ianuarie: Mic dejun.

Tarif pornind de la 307 EUR/persoană/sejur (loc în camera dublă ****).

Dacă ofertele noastre ți se par atractive, alege-o pe cea potrivită pentru tine și sună chiar acum pentru o programare! Află mai multe pe http://www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *