Bali Temple Spa

In masajul balinez terapeutul este ghidat de inima si intentia lui este sa creeze armonie in corp, minte si spirit. Atfel iti promitem o experienta dupa care vei pleca cu mintea linistita, trupul relaxat si spiritul fericit. 

Fa cunostiinta cu terapeutele balineze cu atestate internationale si cu experienta vasta in segmentul SPA & WELLNESS. Dar si cu cultura balineza a decorului autentic balinez. Bali Temple creeaza un refugiu urban usor accesibil, in inima orasului, pentru o doza minima de aer de vacanta si relaxare. Toate acestea intr-un cadru luxuriant, cu echipamente si profesionisti ce raspund celor mai inalte standarde de calitate. Gaseste autenticitatea spiritului Balinez in decoratiile, atmosfera specifica si staff-ul Centrului. Pentru o experienta aproape ca o vacanta!

Printre serviciile si terapiile din gama larga oferita de Centrul Bali Temple Spa se numara:

-masaj balinez, masaj de cuplu, masaj thailandez, masaj Shiatsu, masaj capilar sau facial si multe altele. Precum si ritualuri complexe derivate din secrete exotice de infrumusetare din Bali.

Paseste in lumea de relaxare si desfatare a simturilor din Intrarea Ghiozdanului nr. 6, online pe situl https://balitemple.ro . Sau sunand in prealabil la numarul de telefon 0734.402.266 pentru a rezerva una din terapiile sau tratamentele disponibile. Tratamentele regulate imbunatatesc tonusul si calitatea generala a vietii de zi cu zi. De aceea Bali Temple va pune la dispozitie o serie de abonamente pentru clientii dornici de Relaxare ca Lifestyle. Centrul Wellness and SPA este english friendly si promite clipe de calm si sanatate pentru cupluri, cele mai bune prietene, petrecerea burlacitelor si poate fi cadoul perfect de relaxare chiar si pentru cel mai pretentios prieten prin voucherele cadoul care se pot achizitiona de la locatie.

De asemenea, Bali Temple pune la dispoziția doritorilor vouchere cadou pentru terapii SPA, un dar perfect pentru iubită, mamă, cupluri, sau pentru orice prieten sau coleg care dorește să exploreze pe plan local  incursiune senzoriala în insula relaxării, Bali. Preturile incep de la suma de 200 de lei si includ o ora de relaxare alaturi de terapeutele originare din Bali cu optiuni de masaj, facial, ritualui spa, jacuzzi si aromaterapie.

Facebook - https://www.facebook.com/BaliTempleSPA

Instagram - https://www.instagram.com/balitemplespa/

 

Adresa: Intrarea Ghiozdanului nr. 6, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@balitemple.ro 

Telefon: 0734.402.266 

Adresa web: https://balitemple.ro

Sorry, no posts matched your criteria.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ema Popa
Ema Popa(@emapopa)
1 year ago

Centrul spa arata uimitor, atmosfera este exotica. Am incercat masajul Lomi Lomi. A fost o experienta extraordinara. Personalul este foarte amabil ❤

Faceți clic pentru a evalua!
 

[Total: 1 Medie: 5]

 

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: