Articole Spa Business - tot ceea ce ar trebui să știți

Articole Spa Business - tot ce trebuie să știi.

Articole SPA Business - Management

Articolele din această rubrică cuprind tot ceea ce ar trebui sa stiti pornind de la retete de success si pana la motivele pentru care concurentii si-au inchis centrele spa. Cu toate ca aveau toate premisele sa functioneze si sa poata atrage clienti. Articolele Spa Business vor explica în detaliu toate aspectele de mai sus.

Articole Spa Business - alte informații utile

Cum sa va intocmiti planul de marketing, studiul de fezabiliate, cum funtioneaza managementul finaciar in spa, care sunt criteriile de alegere ale terapeutilor spa si alte elemente de strategie in spa.

Articole Spa Business - Spa design

Punem accentul si pe SPA design - pentru cei care-si doresc o armonie totala intre produse, tratamente, terapeuti, camere si propriul lor concept pentru un centru de relaxare. Află totul în aceste articole Spa Business:

ACUM este cel mai bun timp pentru spa-uri. Criza va forta SPA-ul sa se reorienteze pe ceea ce a devenit vital pentru populatia intregului glob – sanatatea fizica si psihica. Practic, spa-urile trebuie sa revina intarit in matca lor cea mai fireasca, ca locuri unde starea de sanatate este protejata, imbunatatita si aparata.

Tagged under: , , ,

Studiu de piață 2019-2020: Comportamentul consumatorului de Turism Wellness – Inițiativa Global Wellness Institute despreSpa.ro este membru al Inițiativei de Turism Wellness (https://globalwellnessinstitute.org/initiatives/wellness-tourism/) din cadrul Global Wellness Institute (activitate pe baza de voluntariat, care ne ajuta sa promovam România).  Scopul Inițiativei este de a spori gradul de conștientizare și înțelegere asupra segmentului turistic cu cel mai rapid ritm de

25 de ani de Bacolux

Bacolux Hotels, 25 de ani de activitate aduc cu sine o cifra de afaceri de peste 7,3 milioane de euro Bacolux Hotels. 25 de ani de activitate. 4 unități hoteliere. Peste 1000 de locuri de cazare. 350 de angajati. 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în 2 hoteluri de 3 și 4 stele.

Marii câștigători ai premiilor OPTBR & ESPA în 2019: Afrodita Resort & Spa Băile Herculane, Grand Hotel Balvanyos, Turism Felix și Ana Hotels Europa & Ana Aslan Health Spa sunt cele patru locații balneo&Spa din România care au luat cele mai multe premii la cea de-a 15 ediție a Congresului Anual al Turismului Balnear și

Tagged under: , ,

Congresul anual al turismului balnear și spa, 18-21 septembrie. Pentru ca doar impreuna putem creste renumele Romaniei ca destinatie balneara & spa in intreaga lume.  Pentru ca impreuna putem identifica soluţii realiste pentru dezvoltarea cât mai rapidă a pieţei autohtone, cat si pentru sincronizarea cu tendinţele internaţionale ale turismului de sanatate pe cele 2 componente: tratament

Premiile de inovare ESPA 2019

Premiile de inovare ESPA (EIA) reflecta obiectivul ESPA “de a stimula schimbul de experienta, cele mai bune practici si abilitati”. Premiul este orientat pe destinatii, facilitati sau initiative care adopta strategii “inovative” in adevaratul sens al cuvantului; mai precis, in dezvoltarea unei abordari noi, mai creative sau mai eficiente in managementul, operatiunile si departamentul de

Tagged under:

Premiile de inovatie ESPA (EIA) reflecta obiectivul ESPA “de a stimula schimbul de experienta, cele mai bune practici si abilitati”.

Tagged under:

In Romania se dezvolta tot mai mult apetitul pentru spa, wellness, fitness etc. si e o mare bucurie sa constati ca intr-o tara in care mancarea este pe primul loc in alegerile oamenilor, exista deschidere si catre sanatate si stare de bine.  

SPA – ul tau este profitabil

Exista doua raspunsuri valabile: DA sau NU

Tagged under:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: