Aqvatonic Balneo Spa&Hotel, Steaua de Mare, Eforie Nord

Aqvatonic Balneo SPA

Situat pe țărmul Mării Negre, la mai puțin de 100 de metri de luciul apei, AQVATONIC BALNEO SPA  - Hotel Steaua de Mare s-a născut din dorința de a oferi vizitatorilor noștri un centru de relaxare și tratament 360°, cu servicii de calitate și dotări complexe, pentru o experiență holistă, care stimulează simțurile, vindecă și energizează întregul organism, atât fizic cât și mental.

16 zone specifice de masaj acval și subacval

Beneficiind de Singurul labirint AQVATONIC din Europa de Est, ce încorporează 16 zone specifice de masaj acval și subacval, AQVATONIC BALNEO SPA îmbină terapiile balneare tradiționale cu apă sărată și nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, cu proceduri moderne, inovatoare cu laser, ultrasunete, unde magnetice sau terapii speciale de masaje, efectuate de terapeuți de renume, experimentați. Experiența 360° este asigurată prin intermediul celor 6 zone dedicate, care se completează reciproc și împreună oferă oaspeților echilibrul fizic și emoțional și o veritabilă evadare din rutina cotidiană: bazinul Aqvatonic, zona de relaxare, zona Med, zona de wellness, zona Sport & Kineto si zona SPA. Special conceput pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să își fortifice organismul, să amelioreze sau vindece diverse afecțiuni cronice, să se recupereze, să redobândească liniștea și echilibrul emoțional sau să facă mișcare și să-și ofere un binemeritat răsfăț al corpului și minții, AQVATONIC BALNEO SPA pune la dispoziția oaspeților o gamă variată de tratamente, terapii și facilități: o salină cu sare de Himalaya și salinizare THERASOL, o generoasă saună finlandeză, saună cu infraroșii, dușuri scoțiene, baie de aburi, biciclete eliptice, benzi de alergat, prese și aparate multifuncționale, dar și cabinete cu masaje cu nămol de Techirghiol, tratamente cosmetice, aromaterapii, tratamente galvanice și tratamente corporale diverse. Oricând vă doriți o cură de relaxare, tratamente și bună dispoziție, vă așteptăm să ne călcați pragul și să pășiți în universul AQVATONIC BALNEO SPA – Hotel Steaua de Mare, unde vă veți redobândi vitalitatea, echilibrul și forța fizică și mentală pentru o viață de calitate, armonioasă.

Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, Nr 39 – 43, Eforie Nord, Constanta

E-mail: contact@aqvatonic.ro 

Telefon: 0341 447 555 / 0341 447 554

Adresa web: http://aqvatonic.ro/

Program: 09:00 – 21:30

 

Sorry, no posts matched your criteria.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

BENEFIICIILE CUREI BALNEARE

BENEFIICIILE CUREI BALNEARE

Pentru a înțelege cât mai bine ce reprezintă cura balneară și locul ocupat de ea în medicina modernă este necesar să ne referim succinct, în primul rând, la concepțiile actuale asupra terapiei în general, iar în al doilea rând, la rolul terapiei balneare în ansamblul specialităților medicale.

(mai mult…)
BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU NĂMOL SAPROPELIC DIN LACUL TECHIRGHIOL

Nămolurile sunt mase plastice naturale, roci de consistență păstoasă, folosite ca remediu terapeutic. Ele au luat naştere fie prin depozitare subacvatică a materialului organic si anorganic (sedimente curative), fie prin descompunerea unor roci sub acţiunea agenţilor atmosferici (pământuri terapeutice). În funcţie de materialul depus, sedimentele curative sunt de doua feluri: biolitice (din material organic) și abiolitice (din material anorganic). Din categoria pământurilor terapeutice fac parte: lutul, marna, loessul.

(mai mult…)
Beneficiile unei cure de terapii în cadrul bazinului AQVATONIC BALNEO SPA

AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel Eforie Nord pune la dispoziție clienților bazinul Aqvatonic, unic în România, ce incorporează 16 zone de masaje subacvale cu o temperatură a apei cuprinsă între 28˚-34˚C, zona de saune (sauna uscată, sauna umedă, sauna cu infraroșu), o salină cu sare de Hymalaia, un cabinet medical de Reabilitare Medicală, în care medicul specialist al centrului oferă consultații în vederea efectuării de tratamente și 10 cabinete unde se efectuează electroterapie, magnetoterapie, ultrasunet, laserterapie, băi galvanice, drenaj limfatic Lyphastim, băi cu plante, o gamă largă de masaje, sală de fitness și kinetoterapie și nu în ultimul rând, terapii cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol (împachetări, cataplasme, băi, masaje).

(mai mult…)

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: