ANESPA Generator de apa ionizata mineralizata

Filtru de dus ANESPA - pentru dus cu apa termala, mineralizata si alcalina
Primul aparat din lume care utilizeaza sistemul de filtru dublu.
Sistemul ANESPA transforma in timp real apa de la dus sau de la cada in apa termala, ionizata, usor alcalina. Este usor de instalat, usor de folosit iar rezultatele se vor vedea imediat.

Benefecii ANESPA

Apa termala produsa de aparatul Anespa este deosebit de eficace impotriva pielii uscate, circulatiei proaste, eczemelor, degeraturilor, contuziilor, entorselor, rigiditatii din umar, nevralgiilor, reumatismului, oboselii, hemoroizilor, durerilor de spate, insomniilor si atrofierii.
Anespa indeparteaza clorul din apa de baie. Sistemul sau de cartuse dublu contine ingrediente terapeutice, care au un efect relaxant de izvor fierbinte. Apa este defalcata in grupuri mai mici, ceea ce face ca apa curata sa fie absorbita mai usor de corpul tau.

Caracteristici Anespa
Apa de la robinet contine foarte mult clor. Clorul este cel mai mare dusman al pielii. Cand facem baie sau dus acesta este absorbit de piele si formeaza oxizi de clor care, in combinatie cu moleculele de grasime din tesuturi duc la pigmentarea pielii, aparitia pistruilor si imbatranirea pielii. Cu Anespa va puteti proteja de efectele daunatoare ale apei de la robinet, aparatul eliminand clorul si bacteriile cu ajutorul filtrelor de purificare.

Apa termala
Apa termala este un ingredient unic al carui rol este improspatarea, hidratarea intensa si vindecarea pielii. Ea poate fi utilizata pentru toate tipurile de piele si de par. De aceea firma japoneza Enagic s-a gandit sa produca acest sistem prin intermediul caruia sa aduca in casele oamenilor beneficiile apei termale.
Filtrele Anespa contin numai elementele atent selectionate, benefice pielii, cum ar fi "TUF", o piatra minerala realizata prin precipitarea carbonatului de calciu si solidificarea lui. TUF este un mineral care se gaseste in unele dintre cele mai vechi izvoare cu apa termala din Japonia situate de-a lungul raului Futamata.

Web: www.enagic.com

Email: tudor_dolores@yahoo.com

Telefon: +40  774 069 355

Sorry, no posts matched your criteria.

[WPCR_INSERT]


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo