Alpin Vitarium Spa te invită să descoperi ritualuri senzoriale

Alpin Vitarium Spa te invita sa descoperi ritualuri senzoriale care sa-ti rasfete simturile, tratamente si pachete medicale create sa-ti imbunatateasca starea de sanatate si sa-ti  redea echilibrul psiho-fizic de care ai nevoie.

Aici vei gasi alchimia perfecta intre stare de bine, beauty, autenticitate si rafinament.

Ai nevoie de liniste si armonie? Tanjesti dupa grija pentru corpul tau, ganduri senine si un ten curat?

Le poti trai pe toate si mai mult decat atat la Alpin Hotel & Spa, in Poiana Brasov.

Oaspetii nostri sunt intampinati de terapeuti dedicati si profesionisti, plini de energie pozitiva, care vor transforma vizita spa intr-o experienta magica, de neuitat.

Evadeaza din cotidian si descopera Vitarium – o oaza de liniste intre  mesteceni si brazi si cele 13 cabinete de tratament pe care Alpin Spa le-a dedicat special nevoilor si dorintelor tale. Te intampinam cu ritualuri senzoriale pentru fata si corp, masaje si tratamente menite sa inlature incordarea si stresul, terapii si pachete medicale dedicate recuperarii fizice, detoxifierii, preventiei, redobandirii bunei dispozitii, create in mod special celor ce doresc sa revina la forma maxima psiho-fizica prin imbinarea unei vacante relaxante cu terapii ce revigoreaza starea generala a corpului si a mintii.

Adresa: 500001 Poiana Brasov, Romania

Telefon: +40 268 262 343

E-mail: contact@hotelalpin.ro

Adresa web: www.hotelalpin.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Faceți clic pentru a evalua!
 

[Total: 1 Medie: 5]

 

luni, 01 octombrie 2018 / Published in Art Alpin Vitarium SPA

Dupa o prima impresie extraordinara create de exfolierea sub Dusul Vichy si Candle Massage Yon-Ka, a doua zi m-am pregatit pentru o noua experienta cu totul aparte: un ritual Terraké. Alpin Vitarium SPA este singurul SPA din Romania in care pot fi incercate ritualurile Terraké.

(mai mult…)

luni, 12 martie 2018 / Published in Art Alpin Vitarium SPA, Tratamente spa semnatură
Seherezada Ritual la Vitarium SPA Alpin

Seherezada Ritual la Vitarium SPA Alpin

Vitarium SPA Alpin te invita sa descoperi ritualuri senzoriale care sa-ti rasfete simturile, tratamente corporale si faciale, create sa-ti imbunatateasca starea de sanatate si sa-ti redea echilibrul psiho-fizic de care ai nevoie. 

Aici vei gasi alchimia perfecta intre starea de bine, beauty, autenticitate si rafinament. 

Pentru luna Martie, propunem un ritual hidratant, relaxant menit sa  aduca o stare de bine generala oaspetilor nostri.

(mai mult…)
joi, 04 august 2016 / Published in Art Alpin Vitarium SPA
Regina pentru cateva minute

De cand am vizitat prima data Alpin Vitarium SPA am fost impresionata de cum a fost decorat: cu o padure de mesteceni, cu pietricele albe care inconjoara intreg centrul SPA, dar totodata si fiecare camera in parte. Am aflat “povestea” din spatele acestor pietricele, si nu ma pot abtine sa nu o redau, cu toate ca sunt convinsa ca ascultand-o in mijlocul centrului spa, de la personalul SPA-ului, s-ar putea sa aiba cu totul alt farmec. La intrarea in spa, oaspetilor li se recomanda sa uite toate grijile si problemele de zi cu zi. Cei care nu reusesc sa se deconecteze de lumea exterioara, nu mai au nici o sansa odata lasati in grija terapeutilor experimentati si pasionati. In acel moment, energia negativa se ridica, atinge plafonul, se scurge pe pereti dupa care se disipa intre pietricelele ce inconjoara intregul spa…

(mai mult…)

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: