Afrodita Resort

Afrodita Resort este un reper pentru renasterea statiunii Herculane, unde hotelierii privati reusesc aducerea serviciilor balneare traditionale la standarde europene, transformand treptat statiunea dintr-una destinata exclusiv tratamentului, intr-un loc cautat pentru relaxare si refacere. Cu o capacitate de 220 de camere, 700 de locuri in salile de restaurant, terase si baruri, Afrodita Resort a lansat la sfarsitul anului 2018 ”Herculum Spa”. Proiect ce urmeaza sa redefineasca mersul la spa pentru aceasta zona. Introduce un design inovator si unic in Romania pentru sauna traditionala. O sauna neagra care re-aduce in actualitate nu doar cel mai vechi tip de sauna, „smoke sauna”, dar pune in valoare si pinul negru. O raritate a locului. Conceptul deschide larg usile pentru incredibilele resurse naturale locale si le transforma in ritualuri spa de exceptie. Arhitecti si cunoscatori ai spaului si-au dat mana pentru a crea un ambient inedit si exclusivist, adevarata oaza de liniste, de intoarcere spre sine si echilibru interior. S-au imbinat perfect elementele ce definesc acest loc legendar, aducand natura uimitoare in spa.

„Ierburile Afroditei” la Afrodita Spa

Sauna cu „Ierburile Afroditei” o sa va uimeasca. De asemenea, si aromele afrodisiace. Reteta mostenita de la insasi zeita frumusetii, o sa va deschida inspre iubire si fericirea vietii. Saunele si piscinele spaului sunt parte a unui adevarat Circuit Spa de detoxifiere, in care va vom ghida pentru beneficii maxime. Imbaierea cu contraste de temperatura, metoda de vindecare traditionala, mostenita de la insasi romanii care au fondat chiar aici in Herculane primul spa din Europa de Est, este re-interpretata prin facilitati moderne. Factorilor naturali de cura, cu o traditie milenara in statiune, li se va da o noua valoare. Terapiile create pentru Herculum spa vor fi experiente wellness unice. Asa cum este si zona Herculane insasi.

Sursă proprie de apă termală

Refacerea, energizarea, starea de bine, vindecarea si vitalizarea vor deveni marci ale locului. Chiar Hercule si-a recapatat energia, scaldandu- se in apele termo-minerale miraculoase. Hotelul beneficiaza de o sursa proprie de apa termala, ce ii confera un avantaj enorm. Baile combinate cu alte tratamente spa, impreuna cu masajele, va pot oferi adevarate vacante de refacere. Veti avea ocazia sa va relaxati atat corpul fizic cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate si gata sa impliniti toate muncile unui Hercule modern. În urma eforturilor hotelierilor, experiența de spa și tratament balnear poate fi completată cu o mulțime de activități recreative. Atât la interior cât și în natură, pentru întreaga familie. Dacă sunteți pasionați de călătorii, puteți alege dintr-o mulțime de obiective aflate în jurul stațiunii: excursie la Cascada Bigăr, la Cazanele Dunării sau chiar în Serbia pentru a gusta din tradiția locală a vecinilor noștri. Dacă iubiți timpul petrecut în natură dar și o doză de adrenalină, puteți descoperi Herculane dintr-o perspectivă nouă, alegând unul dintre traseele prestabilite pentru ATV. Precum platoul Coronini, Sfinxul Bănățean sau conturul lacului Prisaca. Iar pentru ceva cu adevarat inedit, puteți încerca turul stațiunii in limuzina.

Adresa: Strada Complexelor, Nr 2, Baile Herculane, Caras-Severin

E-mail: rezervari@afroditaresort.ro

Telefon: 0725.724.183

Program: Acces Spa : 08:00 – 22:00

Receptie Wellness & Spa : 08:00 – 20:00

Med Spa: 08:00 – 16:00

Proceduri Spa: 08:00 -19:00

Adresa web: afroditaresort.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo